2777
2789

بچه ها من یه استان دیگه ام اونم شهرستانش

ینی تهران نیستم هرچی سفارش میدم دیجی کالا لغو میکنه پولمو برمیگردونه یه همچین چیزی مینویسه دقیق یادم نیس مثلا میگه که اونجا دیجی کالا شعبه یا نمدونم چی نداره محصولتون لغو شد

کسی میدونه دلیلش چیه؟

خوبه پولتون را برمیگردونه من لغو زدم چهار روزه از پول خبری نیست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت دیگه نمیشناسم سفارش بدم خانومی هم گرونه🥲

باسلام و ببین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سایت دیگه نمیشناسم سفارش بدم خانومی هم گرونه🥲

از خود دیجی کالا سفارش بده منم دیشب از ساعت 12 به اینور سفارش دادم آمد 

وگرنه قبلش اصلا نمیومد 

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

غرفه ای ک اکثر محصولات مدنظرمو داشته باشه پیدا نکردم

من دوساله دیگه دیجی کالا خرید نمیکنم تهرانم

همش جنسای بد میداد اواخر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

باسلام معتبرع؟قیمتاش چطوره

اره من همه چی میخرم ازش همه‌چییی هرچی فکر کنی

قیمتاشم خوبه واقعا 

عهه کدوم شهرین؟ من خوزستان، رامهرمزم، میگه باید ادرس تغییر بدم نمیشه😥، قیمتاش خیلی. خوبه

من تهرانم

نه والا خوب نیست قیمت من یک کانسیلر و کرم دور چشم خریدم شد 1میلیون و صد خیلی گرون شد 

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨