2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم

43 بازدید | 9 پست

دیشب با شوهرم رفته بودیم بیرون

زد بغل بره میوه بخره بچمم دنبالش رفت ماشینم بغل خیابون بود میوه خرید اومد محکم زد ب شیشه من داشتم با تلفن صحبت میکردم فکر کردم میگه دکمه ی صندوقو بزن صندقو زدم یهو درو باز کرد کلی داد زد سرم که چرا حواست نیست میگم درو باز کن حالا بچه میره وسط خیابون (بچم از موتورو ماشین میترسه  ببینه در حال حرکتن طرفشون نمیره)

خلاصه سوار شد کلی داد و بیداد کرد تو ماشین بعدم ک رسیدیم خونه بچه رو برداشت رفت پیش رفیقاش زنگش زدم گفتم بیا بریم دکتر من سردرد دارم قرص خوردم خوب نشدم ساعت ۱۲شب برگشت دهنش بوی م.ش.ر.و.ب میداد هی اومد مسخره بازی در بیاره منم سردرد داشتم دیگه هر چی که از دهنم در اومد بهش گفتم و جای خوابمم جدا کردم

من راه دور شوهر کردم با شوهرمم دوست بودم بخاطرش جلو همه وایسادم گفتم میخوامش 

میخوام برم قهر خونه ی بابام نمیدونمم با چه رویی برم

ب نظرتون برم تا یکم ب خودش بیاد؟

خیلی سرم داد میزنه بعدش مثه سگ پشیمون میشه ها ولی تو لحظه کلی سرم عربده میکشه هزار بار تا حالا جلو خانوادم این کارو کرده و کلی خجالت کشیدم!

به نظرتون برم قهر؟

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دعوا دیگهچیزی نشده که

پنج ساله دارم تحمل میکنم دیگه صبرم سر رسیده

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
پنج ساله دارم تحمل میکنم دیگه صبرم سر رسیده

زندگی همینه دیگه

هزار مدل سختی داره

قرار نیست با هر دعوایی ادم قهر کنه و طلاق بگیره

زندگی سخت شده واسه همه

مردم اعصاب و روان ندارن بخدا از این حجم گرونی و گرفتاری

شما سخت نگیر

ارامش بده یکم

دیگه وقتی کسی جوشی و زود عصبی میشه قلقش باید دستت باشهمقصر هر دوتون بودید

حالا عصبی شدنش ب درک اینکه ب اینکه به جای اینکه بمونه قضیه درست کنه پاشد رفت دنبال خوشگذرونیش بیشتر عصبیم میکنه

زندگی همینه دیگههزار مدل سختی دارهقرار نیست با هر دعوایی ادم قهر کنه و طلاق بگیرهزندگی سخت شده واسه ...

اخه اینکه نشد هر موضوع کوچکیو بزرگ کنی و سر زن و بچت داد بزنی و با دلخوری برشون گردونی خونه

این هم درستبا داد و بیداد سر زن و بچه چیزی حل نمیشه

بخدا تن و بدنمو میلرزونه یه جا که میریم همش استرس دارم نکنه الان ی کاری کنم که سرم داد بزنه

دلم برا بچم کبابه بخدا با اون چشای معصومش هی نگام میکرد میگفت مامان چیشده