2777
2789

پسرم ۸ سالشه و تا جایی که تونستیم من و باباش سعی کردیم مودب بارش بیاریم

ولی خوب بعصی چیزها را از محیط یاد میگیره و ترک کردن این چیزا خودتون میدونید از یادگیری چیزهای جدید سخت‌تره

بعنوان مثال یاد گرفته کسی ازش چیزی میپرسه بجای بله میگه هوم!

چندین بار بهش گفته ولی تاثیری نداشته

حالا چیزی که به ذهنم میرسه اینه 

چون به نامه نوشتن خیلیییی علاقه داره یعنی براش نامه بنویسم خیلی دوست داره، بعضی روزا که کار خوبی میکنی شبش نامه مینویسم در حد دوخط و ازش قدردانی میکنم میزارم زیر بالشتش. صبحش خیلی خوشحال میشه و دوباره تکرار میکنه کار خوب ررو.

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

حالا میگم بنویسم تو نامه هر شب یه کاری را که بده

بنویسم مثلا پسری که اینکار را میکنه خوبه یا بد؟ و صبحش بهم جواب بده. آیا تاثیر داره؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر به بچه سخت میگیرید روانش نابود میشه اینارو دوسال دیگه خودش هم یادمیگیره با روانشناس کودک صحبت کنید

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      

چه مامان نازی که نامه می‌نویسی من تو بگویم وقتی باهام قهر میکردن خودم براشون نامه می‌نوشتم 

عزیز سخت نگیر پسر بچست هزار برابر بدتر می‌شنوه وقتی تو محیط سخت بگیرن فکر می‌کنه چیز جدیده و افتخاره بیشتر واکنشت رو عوض کن مثلا اگر خوب جواب داد گرم جواب بده اگر گفت هوم سرد اینجوری می‌فهمه این نوع جواب دادن با کلاسی نیست 

حالا میگم بنویسم تو نامه هر شب یه کاری را که بدهبنویسم مثلا پسری که اینکار را میکنه خوبه یا بد؟ و صب ...

به نظرم شما زیادی سختگیرید

مراقب باش اینهمه سخت گیری دو روز دیگه از یه جایی بیرون نزنه

کم ندیدیم از این مدل بچه ها .....

و اینکه بگی خوبه یا بده ، یعنی رفتار خوب یا بد رو به کل شخصیتش تعمیم بدی هم فکر میکنم برای بچه اصلا درست نیست این کار .... اون رفتار رو باید بگید خوب یا بد ، نه کل شخصیت و وجود بچه ر

ایده نامه نوشتنت رو خیلی دوست داشتم 👌👍

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چقدر به بچه سخت میگیرید روانش نابود میشه اینارو دوسال دیگه خودش هم یادمیگیره با روانشناس کودک صحبت ک ...

سخت نمیگیرم با کارهایی که خودش دوست داره جلو میرم

بنظرم ۸ سالگی زود نیست واسه تربیت

نگو پسری ک....خوبه یا بد

از کارش انتقاد کن

مثلا بگو جواب دادن با بله قشنک تر تا با هوم؟

من اگ بودم تو نامه مینوشتم وقتایی ک صدات میزنم و یا یکی صدات میزنه و میگی بله قلبم پر از عشق میشه

عشق شنیدن صدات

دوس دارم مدتها جلوت بشینم و صدات بزنم و جواب بدی تا صداتو بشنوم

لطفا وقتی صدات میزنیم نگو هوم دلم میگیره

والا من دخترم هنوز تازه ۸ ماهشه تجربه ای ندارم. ولی نظرم اینه که هوم گفتنش اونقدرا بد نیست که سرش حساسیت نشون بدید، ممکنه اگر حساس بشید بدتر بشه.

و این که هیچ وقت رفتار بدش رو به خودش نسبت ندید. قطعا پسری که بگه هوم پسر بدی نیست واقعا! کلا میگن بچه هر وقت اشتباهی میکنه بگید این کارت بد بود نه این که تو پسر بدی هستی که این کارو کردی

حالا میگم بنویسم تو نامه هر شب یه کاری را که بدهبنویسم مثلا پسری که اینکار را میکنه خوبه یا بد؟ و صب ...

نه این جمله حس خوبی نمیده

کار ناجوری نکرده به خاطرش پسر بدی حساب بشه 

ممکنه حس خوبش به اون نامه ها رو خراب کنه و همین راه رو هم از دست بدید

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟