2777
2789
یگان فکر کنم تعلیقی باشی ۳ روزه برگردوننت

منم برای همین تاپیک زدم 😁

حدس بزن من کی هستم😯

این کاربریم رمزش رو فراموش کرده بودم ولش کردم الان به هزار سختی از راه ایمیل اومدم ببینم چرا الکی میترکونن😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یگانه یاسی چرا پستاتون رو پاک کردین?

تو نیلویی؟؟

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
بله انگار نه انگار که نیستم😒

من به نی نی یار ۳.۵.۱گفتم گلم که توروبرگردونن.

گفتن سه روز دیگه میتونه برگرده.فردا با کاربری خودت میتونی بیای

😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋

یادت بودم عشقم😍😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
من به نی نی یار ۳.۵.۱گفتم گلم که توروبرگردونن. گفتن سه روز دیگه میتونه برگرده.فردا با کاربری خودت م ...

وای عزیززززززززززم 😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘

مرسی لیلی خوشگل من 😁😁

الان فقط می خوام بدونم چرا الکی ترکوندنم 😒

مگه شهرهرته اخه😑

وای عزیززززززززززم 😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘 مرسی لیلی خوشگل من 😁😁 الان فقط می خوام بدونم ...

قربونت عزیزدلممم😘😘😘😘

نی نی یار یکه دیگه😆😆😆

شبا نبایدتاپیک بزنیم😂😂😂😂

به خانوم تهرانی صبح پیام دادم وهمه چیزو کاملا توضیح دادم راجع به ترکوندن تاپیکا قطع بچه ها درجریان نبودن وازم پرسید کیا قطع شدن؟من کامل گفتم شیطونکی ویگانه و تورو هم گفتم گفتم بیدلیل واینا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

قربونت عزیزدلممم😘😘😘😘 نی نی یار یکه دیگه😆😆😆 شبا نبایدتاپیک بزنیم😂😂😂😂

ینی چی واقعا 😑😑

اخه نه توهینی نه حرفی ترکوند منو😐

بابا یکم انعطاف داشته باشین اخه😅

نی نی یار یک تازه کاره 

به خانوم تهرانی گفتم لحن بیانش خوب نیست مخصوصا دیشب خیلی خیلی بد بود

خانوم تهرانی گفت حتما رسیدگی میکنه 

به خانوم تهرانی صبح پیام دادم وهمه چیزو کاملا توضیح دادم راجع به ترکوندن تاپیکا قطع بچه ها درجریان ن ...

اخه عزیزم مرسی تپلیه من😐❤

😅

فقط اومدم دلیلش رو بپرسم خدایی نباید بیه تذکری اخطاری چیزی بهشون بدن😐

همانطور که خدمتتون گفتم نی نی یار 1 چون  جدید هستند هنوز با کار آشنا نشدند که به کمک من و یاری کاربران بزودی این مشکل برطرف میشه. من کل موضوع رو بررسی میکنم تا اگر سوءتفاهمی بوده رفع بشه. در نظر داشته باشید ما فضایی به اسم تبادل نظر رو ایجاد کردیم تا کاربران با هم به شکل سالم و دوستانه تبادل گفتگو داشته باشند پس مطمئنا قطع کاربر اصلا کار خوشایندی برای ما نیست اما در صورتیکه کاربری باعث هرج و مرج و شلوغی بشه خب چاره ای جز قطع دسترسی نیست. تاپیک های ترسناک با گزارش بسته شده بودند من خودم چک کردم. بعد دوستان خیلی سریع به نی نی یار خرده می‌گیرند. تاپیک های سیاسی هم که خودتون بهتر از خط قرمزها و محدودیت ها خبر دارید. نمی تونیم اجازه بدیم موضوع تاپیک به جایی برسه که به سران کشور توهین بشه. اما من شنبه حتما موضوع رو بیشتر پیگیری میکنم