2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه

46 بازدید | 2 پست

من باردارم ،دقیقا زمانی که اوضاع بد شد زمانی بود ک بایذ میرفتم ازمایش میدادم دکترم گفته بود سونو هم لازمه وقتی خواستم برم ازمایشگاه دیذم نسخه سونو ندارم به منشی دکتر گفتم جواب نداد عوضش یه لینک فرستاد ک به صورت متنی میتونی با دکتر در ارتباط باشی هزینه این ارتباط ۳۵۰ هزارتومن در صورتی ک من سری پیش این ویزیتو دادم اون یادش رفته سونو بنویسه فقط ازمایش نوشته این قضیه رو تو پیام به منشی گفتم اما جواب نداد همچین ک اروم شد اوضاع سریع پیام داد ک فردا با پول نقد تو مطب باشید فلان ساعت اصلا یه حسی بهم دست داد که تو اون اوضاع ک فرار کردن رفتن منشی ک دیگ جواب تلفن نداد بعد اروم که شد پیداشون شد بعد من یکساله ک تحت نظرشم یه ذره احساس مسئولیت نکردن در قبال بیمار چیزی ک دکتر خودش یادش رفته بده رو از من دریغ کردن تازه دستورم میدن ک با پول نقد بیا دکتر دوستم نه تنها فرار نکرد تو اون شرایط بلکه به تمام مریضای باردارش گف مطب رو میبندم بیایید فلان بیمارستان اونجا هستم من از دکتر خودم خیلی بدم اومد با اینک به نظرم خیلی دکتر خوبی بود تو اینکارا حس بدی بهم داد دیگ نمیخوام برم اونجا به نظر شما من حق دارم ناراحت شم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.