2777
2789
عنوان

ینی برگردیم تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 39 پست
هیچوقت استرس های اون روزها رو فراموش نمی‌کنیم فقط مایی که تهران بودیم درک میکنیم همو

من میخاستم بمونم اما تازه چتد روزه مادر شدم نتونستم ریسک کنم 

مامانم گفت برو کسی ک خودش همیشه نمیزاشت برم سفر

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگردبعد ۱۲ شب دیشب واقعا خوابیدیم شب آرامی بودبعدازظهر دیروز صدای پدافند می‌آمد که گفتن آزمایش هست ...

وای تو روح اون ازمایش🤣🤣🤣

خدا رو شکررر

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من از اول تهران بودم و هستم..... بله آروم وزندگی در جریان

خدا رو شکر😍❤️❤️

ای جانم 😍😍😍خدا نگهدارش باشه

ممنونم عزیزم سلامت باشین

اسی پیرو کامنتت توی تاپیک زنان شاغل باید بگم . هیج زنی نیست که قلبا استقلال رو دوست نداشته باشه . من شاغلم که کارام بسیار حرفه ای و سخته بچه دارم بالاخره کار خونه هم میکنم شاااید به اندازه شما نخوابم شاید نتونم مثل شما هر روز یه لباس و رنگ مو و ناخن عوض کنم اما وقتی تو محل کارم راه میرم دنباااا  عزت و احترام دنبالمه  از کوچیک و بزرگ مرد و زن!!!! زن شاغل با محیط بیرون ارتباط داره و ناخواسته حتی ذهنش از مسائل خاله زنک دور میشه و هیچ کس نمیتونه منکر این واقعیت بشه . حالا من  که تو خونه خودمم کارایی که شما میکنید رو انجام میدم تو محیط کارممم فعال هستم استقلال مالی هم دارم   جایی هم که کم بیارم راحت پرستار و مستخدم میگیرم !! شوهرمم به شدت روم حساب باز میکنه . پس خیلی خودتونو لطفا دلداری ندین . جوابتو دادم چون به قشر شاغل عملا توهین کردی 

اسی پیرو کامنتت توی تاپیک زنان شاغل باید بگم . هیج زنی نیست که قلبا استقلال رو دوست نداشته باشه . من ...

مهم اینه با شغلت اکی هستی و این ارزشمنده مهم اینه اعتماد بنفس داشته باشی و شوهرت روت حساب کنه چ با شغل چ بی شغل

من جواب یکی دوتا دختر بچه بی ادب رو دادم ک حقیقتا الان پشیمونم چون اونا هرکاریشون کنی از فشار زیاد توهین میکنن و خب تو پرستیژ منم نیست مث خودشون باشم و این وسط من ضرر میکنم 

موفق باشید

مهم اینه با شغلت اکی هستی و این ارزشمنده مهم اینه اعتماد بنفس داشته باشی و شوهرت روت حساب کنه چ با ش ...

به هر حال هر کس سلیقه ای داره منتها  یه سری چیزا بدیهی هستن که اصلا جای بحث نداره . شاید چون تجربه نکردی  فکرت اینه ولی  شاِغل بودن بزای یه زن یک قدرت و. امتیاز به حساب میاد چون ما  که شاغلیم کارایی که خانه دار ها انجام میدن هم میکنیم !!!! .  در کل این موضوع خیلی شخصی و سلیقه ای هست . برام واقعا جالب بود توجیه و تعریف شما ا. ملکه بودن 

به هر حال هر کس سلیقه ای داره منتها یه سری چیزا بدیهی هستن که اصلا جای بحث نداره . شاید چون تجربه ن ...

نه عزیزم تجربه کردم 

در کل فک کنم کلا از بیس در جریان نبودین و بد برداشت کردین 

عذرخواهی میکنم حوصله ادامه بحث ندارم ❤️❤️❤️