2777
2789
عنوان

دختر چهارسالم روانیمون کرده مجبور بودم مدتی با خانوادم زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 19 پست
آخه چون تو خونه خودم نیستم نمیتونم اینکارو بکنم بقیه تحمل ندارن.همش غر میزنن سرش منم ناراحت میشم.من ...

به خدا دپر از خونت من ژلاق می خواستم بگیرم داداشم انداخت بیرون،تخمل نمیکنم میدونی دیگه کسی حوصله نداره،الان برو میرم خونمو تمیز کنم شوهرم میاد تمیز باشه بچه ها تمیز باشن مرتب هم خودت راخت میشی هم بچه هات خونه راحتن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
به خدا دپر از خونت من ژلاق می خواستم بگیرم داداشم انداخت بیرون،تخمل نمیکنم میدونی دیگه کسی حوصله ندا ...

آره بخدا منم با شوهرم اختلاف دارم منتها ترجیح میدم خونه خودم باشم تو این ده روز با تمام محبتایی ک پدرمادرم داشتن بهم و زحمتایی ک کشیدن باز خونه خودمو ترجیح میدم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بخدا منم با شوهرم اختلاف دارم منتها ترجیح میدم خونه خودم باشم تو این ده روز با تمام محبتایی ک پد ...

الان جمع کن برو اوضاع اروم شده راحت برو یه خرید کن بعد برو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
الان جمع کن برو اوضاع اروم شده راحت برو یه خرید کن بعد برو

باید شوهرم بیاد دنبالم اونم شهرستانه.دوروز دیگه میاد

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم