2777
2789

بخاطر شرایط اخیر.بابام نزاشت بمونم خونه خودم منو آورد خونشون الان هشت روزه خونشونم شوهرمم نیس بیاد دنبالم گفت جمعه میاد.سه تا دختر دارم .دختر وسطیم چهارسالشه.و بسیار اذیت میکنه خسته شدم واقعا همش جیغ و داد.جیغای وحشتناک ک کسی نفهمه فک میکنه کتک میزنیم اینجوری جیغ میزنه.

دیشب بی نهایت عصبی شدم مامانم گف بیا بچتو جمع کن گفتم نمیخام اگ بیام میزنمش .بابام خسته بود دخترمم اذیت میکرد گفتم بابا برو بخاب تا بخابونمش تا بیداری این اذیت میکنه گف خوابم نمیاد نمیرم.گفتم پس من چیکار کنم.هم خودم خسته شدم هم خانوادم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خمیر بخر گل بخر رنگ انگشتی بخر بزارش حموم رنگ کنه،چسب ماتیکی اینا بخر کاردستی درست کنه،ببرش خانه بازی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بچه ها خسته شدن بهونه گیر شدن لابد این ۱۲ روزه همش خونه بودن؟اگه شرایط داری برشون بیرون استخر جایی

بیرون میبرمشون روزی یه ساعت.اینجا ک هستم متاسفانه امکانات زیاد نیست

خمیر بخر گل بخر رنگ انگشتی بخر بزارش حموم رنگ کنه،چسب ماتیکی اینا بخر کاردستی درست کنه،ببرش خانه باز ...

اینجا ک هستم خانه بازی نداره.یه خواهر دوساله داره دائم با هم دعوا میکنن .از هر چیزی دوتا باید بخرم.یه بار رنگ انگشتی خریدم تو ده دقیقه همشو نابود کردن مالیدن همه جا.اصلا خیلی شیطونه دختر وسطیم.با دختر بزرگمم کنار نمیاد.اونقدر حرص خوردم ک دستام داره میلرزه.دختر بزرگم خیلی آروم بود نمیدونم دختر وسطیم چرا اینجوریه

خونتون حیاط نداره آب بازی کنن با آب پاش‌نقاشی خمیر بازی مشخص خسته شده بچه

اصلا اخلاقای خاصی داره بی نهایت انحصار طلبه میگه همه چی مال من باشه.با اینکه بسیار هم مستقله.کفش و لباس از دوسالگی خودش میپوشه.تا از بیرون میاد دستاشو میشوره لباساشو عوض میکنه.لوازماشو مرتب میکنه.

متاسفانه ناخوناشو میخوره خب من اینجا زیاد آزادی عمل ندارم تو خونه خودم خیلی راحتترم.حیاط نداره نه.

اینجا ک هستم خانه بازی نداره.یه خواهر دوساله داره دائم با هم دعوا میکنن .از هر چیزی دوتا باید بخرم.ی ...

پسر منم همینه داشتم طلاق میگرفتم این چند وقت براذرم عمل کرد باید محیط ساکت میشد انقدر جیغ الکی کشید ببین برگشتم،اینا ادم زیاد میشه جوگیر میشن همش تو سر صدا هستن محل نده دنبال جلب توجه حرفش نندازین اون بکی بچه هاتو صدا کن اروم بازی کن باهاشون میاد خراب میکنه بازی نکن بعد دوباره اونارو جمع کن اونم بیاد انقدر اینکارو بکن بفهمه ایراد داره کارش ،از فرشته ها بهش بگو فرشته میان بوس میکنن اگه مار خوب بکنی جیغ نزنی 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
هر روز ببر تاب بازی سرسره پارک کارتون بزار تماشا کنند

کارتون نمیشه بابام فیلم و اخبار میبینه.گوشی میخان.گوشی هم یکی دارم دعوا میکنن سرش.تاب و سرسره میبرم ولی هرروز نمیتونم دوره ازمون .خسته شدم

پسر منم همینه داشتم طلاق میگرفتم این چند وقت براذرم عمل کرد باید محیط ساکت میشد انقدر جیغ الکی کشید ...

آخه چون تو خونه خودم نیستم نمیتونم اینکارو بکنم بقیه تحمل ندارن.همش غر میزنن سرش منم ناراحت میشم.من ک خودم نمیخاستم بیام مجبورم کردن.تا جیغش میره هوا بقیه کلافه میشن.زیاد کمکمم نمیکنن.مثلا مامانم دیروز یه فرش و شیش ساعت برد تو حموم بشوره در صورتی ک اصلا واجب نبود میتونست کمک من کنه منتها واقعا دیگه کسی حوصله کسی و نداره.دیروز گفتم جمعه برم سریع گف آره برو دیگه.خسته شدن