2777
2789
عنوان

کالم بده همه بیاین

124 بازدید | 7 پست

بچه ها رلم گفت من مال خدم سفت میچسپم تا به دخترا دبگ نگاه نکنم بنطرتون اون با مسی دیگ هست اخه خیلی خیلی به من بی محلی میکنه حتی ی بغل خشک خالی من نکرد اصلا خوب بامن رفتارنمیکنه بیاین بگین رچا اینطوری هست من حالم خیلی بده میترسم با کسی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رل منم همینه اما یه راهکار میدم بهت یک هفته انجام بده بعد نتیجشو میبینی☺️ کمتر زنگ بزن و کمتر پیام بده، جواب پیام ها و تماس هاشو دیر بده و گاهی وقتا حتی اگه سرت هم خلوت بود جواب زنگ هاشو نده. به رفتار هاش بی‌توجه باش اصلا توی این یک هفته دعوا نکن باهاش. کمتر در دسترسش باش و خیلی پیشش نرو. همین طور ک ارتباطت باهاش محدود هست، باید رفتارت باهاش خوب باشه تا بیاد سمتت. 

میدم میچسپم

تقصیر خودته عزیزم ک اینقدر بهش پیله می‌کنی اینطوری ادامه میدی اون نسبت بهت سرد میشه و بی محلی می‌کنه همه چیز ب خیانت ربطی نداره 

ی چن روز اصلا سراغش نرو و پیامش نده بزار اون بیاد سراغت 

منم با پارتنرم مشکل دارم الان دیگ اصلا بهش پیام اینا نمیدم منتظرم نیستم ک اون بیاد سراغم ، سرمو با کارای روزمره م گرم میکنم ک بهش فک نکنم خیلیم احساس خوبی دارم ، پیشنهاد میکنم توام همین کار و کنی