2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم🫠😂

216 بازدید | 8 پست

کارنامم رو گرفتم  ریاضی شدم ۱۶ می‌دونم بالا نیست اما خب برام خیلی ارزش داشت چون خیلی تلاش کردم حس میکنم از پارسال تا امسال خیلی پیشرفت تحصیلی داشتم🫠😂😭

🎀Love is a million things🎀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

ببین عزیز من

من مخلص خانومای چادری و غیرچادری هستم

شما رو قسم میدم به خون تک تک شهدا تفرقه نندازین

اونم تو این موقعیت

به خون اون کوچولوهای زیر خاک مونده...

باور کنین اسراییل همینو میخوادا

گفتن حرفتی شما اینجا جز تفرقه و به جون هم انداختن ملت نتیجه ای داره؟

بابا ملت هنوز تن و بدنشون میلرزه تازه خیلیا فهمیدن این بحثای حجاب و آزادی و... بهانه بود که ما رو به جون هم بندازن

خواهش میکنم انصاف داشته باشید

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
سلامببین عزیز منمن مخلص خانومای چادری و غیرچادری هستمشما رو قسم میدم به خون تک تک شهدا تفرقه نندازین ...

من نگفتم چادری و غیر چادری گفتم دخالت وگرنه خودم دوست چادری هم دارم(اون تاپیکم تعطیل شد)

من نگفتم چادری و غیر چادری گفتم دخالت وگرنه خودم دوست چادری هم دارم(اون تاپیکم تعطیل شد)

عزیزم چون تعطیل شد اینجا گفتم وگرنه اونجا تایپ کرده بودم

قشنگم بحث حجاب بود ، دیدی یه نفر چه تند و تیز نوشت بقیه هم ناراحت شدن؟ باور کن ته همه بحثای حجاب همین میشه

اون خانومم تو بیرون هرچی گفته همونجا نگهش دارید تو سایت بعضیا هستن که اصلا منتظرن همچین بحثی پیش بیاد بریزن تو تاپیک مردمو به جون هم بندازن ، دیدم که میگما

دیدم که علنا طرف داره سایبری کار میکنه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
عزیزم چون تعطیل شد اینجا گفتم وگرنه اونجا تایپ کرده بودمقشنگم بحث حجاب بود ، دیدی یه نفر چه تند و تی ...

به خدا خودم نتونستم نظراتشو بخونم به غیر از دو سه تا سریع پوکید😭😂

منم قصد نداشتم بین دوتا قشر تفرقه بندازم اما خب دلم گرفته بود خواستم تو یه سایت تبادل بگم الآنم دیگه بحث اون تاپیک تموم شده امیدوارم به کسی بر نخورده باشه💗