2777
2789
عنوان

شوهرم

341 بازدید | 19 پست

ما تو عقدیم و شوهرم داره پول پس انداز میکنه منم اصلا ازش توقع مالی ندارم 

نه رستوران نه لباس نه خرید نه هیچی

یا خیلی خیلی کم انجام میده

بنظرتون اینکه دارم مراعاتشو میکنم خوبه یا نه میترسم بد عادت شه از یه طرف دلم میخواد پولاشو پس انداز کنه از یه طرف میترسم بد عادت شه و بعدا دیگ خرجم نکنه.

بقیه دخترا تو عقد کلی خرج میکنن شوهراشون براشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای دختر 

دوران عقد من اسمشو گذاشتم دوران عادت 

هرکار کنب هررفتاری هرچیییی شوهرتو داری یادش میدی 

اصلا فکر جیب مرد نکن تو پرخ باشی اونم بیشتر تلاش میکنه 

مردا با ما فرق دارن هرچی واسه زن خرج کنن بیشتر خرج کنن عاشقترش میشن 

حالا از پس اندازش مطمئنی ؟ پس انداز برات هاطره نمیازه همین الانش رو عشق کن ک بعدا ب گذشتت نکاه میکنی حسرت نخوری دیگ با این اوضاع و قیمتا ب نظر من پس انداز خیلی معنی نمیده مگ اینکه خقوقش مثبت صد میلیون باشه 

ب نظرم داری اشتباه میکنی ک هیچی نمیخای

همه چی باید درحدتعادل باشه...اصلا برای قشنگ شدن رابطتونم ک شده نیاز ب تفریح و درست کردن خاطره دارین

کلا ادما نیاز ب تفریح دارن.تو باهاش تفریح نمیری یهو میبینی میره با دوستاش تفریح میکنه کلی میسوزی

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

این اصلا کار خوبی نیس 

منم همینکارو کردم تو عقد هیچی از شوهرم نخواستم بعد دیدم ای دل غافل این اصلا هیچی پس انداز نکرده بعدم خودش گفت تو اگه از من چیزی خواسته بودی من حواسمو جمع میکردم و اینجوری بی پول نبودم

مثلا من تو دوران عقد به شوهرم میگفتم یادت باشه بهم طلا بدهکاری الآن نمیخرم چون خرج های مهم تری داریم . اونم قبول می‌کرد. برای زایمانم یه دستبند خریده ولی بازم بدهکاره بهم 🙂

یا رستوران لاکچری که حتما نباید رفت . میرفتیم ساندویچ می‌خوردیم. 

یا لباس کمتر میخریدم ولی خوب میخریدم .

ولی درکل خیلی باهاش راه اومدم و ارزششو داشت .تو دوران عقد تونستیم با وام ها یه سوئیت کوچیک بخریم که همون شد دلیل پیشرفتمون

اصلا رعایت نکن اگر مراعات کردی ی عمری باید همینجور زندگی کنییییی از من بهت نصیحت هرچی بیشتر ب خودت برسی لباس خوراک مسافرت  و و و اونم بیشتر قدرت میدونه 

اگرم نخریدی نپوشیدی چهارروزدیگ هم گفتی فلان لباس میگ چ خبرته توک لباس داری   نه این گرونه یچیز ارزونتر بخر  و و

فقط خرج کن من مامانم میگفت بهش نگو چیزی برات بخره هیچی نمیخرید حتی خوراکی

الانم که اومدیم خونه هزارتومن هم خرج نمیکنه

ینی تو این وضعیت خرج من تو ماه یه تومن هم نمیشه😑

الانم امروز قراره بابام برام مانتو بخره

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️