۳ سال ازدواج کردم خسته شدم ازش تو جنگ اومدیم شهرستان فحش های بد بهم میده جلو همه که روسریتو افتاد و خداییشم روسریم خوبه نیوفتاده کلا بد دل تهرانم که هستیم میگه حق نداری ار خونه بری بیرون حق نداری دوست رفیق داشته باشی،منم امروز شهرستان بودیم با مادذم اینا زنونه جمع شدیم منم کمی آرایش کردم شوهرم باز بهم فحش داد کتک کاری مادرممم بهم برگشت میگه حق داره درحالی مه بچه ها من فقط یه خط چشم زدم میگه حق داره حتی میگه ابرو برندار برندار توخرابی الانم مامانم باهام قهر کرده داره از شهرستان مبره تهران که منو نبینه کلا شوهرمم فهمیده خانوادم پشتم نیستن همه کاری سرم در میاره
😐🤦♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊 یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم
تا زمانی که افسار زندگیتون دست خودتون نباشه، نمیتونین کاری کنین
حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇