2777
2789
عنوان

عاشق همه ی شما نی نی سایتی ها هستم به جز

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 21 پست
حالا ما که قد بلندیم کجارو گرفتیمحالا ما که خوشگلیم کجارو گرفتیمحالا ما که بالا شهریم کجارو گرفتیموو ...

نصف اینا که نصیحت میکنن توی دنیای واقعی هیچکی ادم حسابشون نمیکنه بعد اینجا برا ما سری توی سرا درآوردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جا داره تو همین تاپیک مزخرف به مسئولین مزخرف نی نی سایت بگم جا داره از سایت پرتتون کنن تو سطل زباله به خاطر تبلیغای تخمی و حال بهم زنتون مثل این تصویر زیر بغل که قطعا تصویر زیر بغل یکی از نی نی یار هاست 🤮

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

نصف اینا که نصیحت میکنن توی دنیای واقعی هیچکی ادم حسابشون نمیکنه بعد اینجا برا ما سری توی سرا درآورد ...

عقده دیگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

درکل هر کی یه مشکلی داره واسه خودش خیلی سخت نگیرید به هم دیک

والا اونا به مجردا سخت گرفتن

ما کاری به تاپیکای اونا نداریم

یه جوری باهامون رفتار میکنن انگار گناه کبیره مرتکب شدیم

مسخره و طعنه و قضاوت

یکیشون بهم گفت چه خبرتع نترس بلاخره تو هم م ی د ی🤦‍♀️

اخه این چه خرف زشتیه با یه دختر میزنن😶

میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره

بدبخت من نه تا حالا تاپیکی زدم که بنالم، نه کسی از زندگیم میدونه.رضایتمم بالاس از زندگیم شکر خدا

رو شعور و ادبیاتت کار کن شاید خوشت اومد

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀