2777
2789

اون دسته متاهل ها که توی تاپیک دخترای مجرد مثل قاشق نشسته میان میگن 

حالا ما شوهر کردیم کجارو گرفتیم

شوهر برا چیته برو سرکار و درس بخون

بیا شوهر من مال تو

از شماها متنفرم و نمیدونم چرا حس میکنم بو هم میدید.یه بوی عرق و گندیدگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما که قد بلندیم کجارو گرفتیم

حالا ما که خوشگلیم کجارو گرفتیم

حالا ما که بالا شهریم کجارو گرفتیم

ووووو

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

کسی که زندگیش روی رواله اینجوری نمیگه شوهر بد نیست ولی نه تو سن کم . شوهر کنید ولی موفق هم بشید . منتظر شاهزاده با اسب سفید نمونید

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    

کاری به حرفایی ک زدن و تو زدی ندارم

فقط محض درددل میگم من یه خانم ۲۵ ساله با به بچه متاهلم ک شوهرم چیزی نیس سرم نیاورده باشه همبن الان از فشار عصبی پاهام دارع بی حس میشع و چشام دارع در مباد 

شاید ادما دلسوز هستن یه سری چیزارو میگن

ادم تا خودش تجربه نکنه نمیفهمه من تا خودم ازدواج نکردم نفهمیدم مادرم چی میکشه ولی الان....

کاری به حرفایی ک زدن و تو زدی ندارمفقط محض درددل میگم من یه خانم ۲۵ ساله با به بچه متاهلم ک شوهرم چی ...

عزیزم شما خیلی زود ازدواج کردی

مشکل ما اینکه توی تاپیک یه دختر ۴۰ساله که مادر و پدرش مردن و از شدت تنهایی داره دیوونه میشه هم همین مضخرفاتو زیاد مبگن

راضی نیستن که میگن

اون بویی هم که میگی شاید اطراف خودت باشه چون کسی از پشت گوشی متوجه بوی بد کسی نمیشه!

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

استاتر بوی دهنت تا اینور گوشی اومد 

مسواک بزن مسواک خوبه😷

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

حالا لازم نبود با این ادبیات بگییه وقت واقعا دلشون از زندگی متاهلی پره و میخواد بگه ، همه که یه جور ...

عزیزم همشون توی ۱۶سالگی ازدواج کردن

بعد میان خودشونو با یه دختر ۴۰ساله مجرد مقایسه میکنن و پندش میدن

اون دختر به اندازه کافی مجردی کرده و سیر شده

لازم نیست هی بهش بگن برو سر کار برو درس بخون

اخه چه درسی چه کاری توی اون سن ادم دلش همدم میخواد نه کار و درس