2777
2789

کرونا گرفته بودم بویایی نداشتم 

خالم تو اتاقم بود یهو دل پیچه گرفتم آروم و بی صدا عملیاتو با موفقیت انجام دادم و کلی به خودم افتخار کردم که کسی نفهمید و خداروشکر بو هم نداشت ، پنج دقیقه بعدش دوباره تکرار شد و عملیات و با موفقیت انجام دادم ، داشتم به خودم افتخار میکردم که خالم نفهمیده ، یهو دیدم خالم بینی شو گرفت  گفت واه واه و رفت بیرون، تازه یادم افتاد ک ای وای خودم بویایی نداشتم بو رو متوجه نمیشدم 😅

خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱
من مامانم تازه گوشی گرفته بودمن نمیدونم چرا بردم تو دشوییافتاد تو چاههنوز ک هنوزه میگه بچه ها من اخر ...

🤣🤣🤣🤣🤣بمیری

مگه سراغشو نگرفت بعداا؟

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣

حالم خوب نیست ولی میگم

به دوستم گفتم با برگه امتحانم موشک درست کن واسم درست کرد خواست هوا بندازه رفت تو چشم معلمم

معلمم بهم گفت تو آرومی ولی از بس با دوستت گشتی شلوغچی شدی

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

🤣🤣🤣🤣🤣بمیریمگه سراغشو نگرفت بعداا؟

چرا بنده خدا

ولی فک کردی گفتم از پیش من افتاده تو دشوری؟؟

ن سیسی من گردن نگرفتم ک

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خونه ینفر بدون در زدن همینطوری سرمو انداختم رفتم تو سرویس بهداشتی صاحب خونه نشسته بود شلنگ به دست داشت کارشو میکرد اومد بلند شه شلوارش موند زیر پاش خورد زمین منم اومدم کمکش کنم بدتر خودم لیز خوردم افتادم روش بدبخت دستش شکست😂🤣🤣

🎀Love is a million things🎀

لباس نو شوهرمو ک خیلییی دوسش داشت غیرعمدی سوزوندم بعد انداختم گردن خودش😐😂گوشیش از دستم اقتاد شکست ...

وای چقدر ضرر زدی

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  
خونه ینفر بدون در زدن همینطوری سرمو انداختم رفتم تو سرویس بهداشتی صاحب خونه نشسته بود شلنگ به دست دا ...

وای جدی بدون هماهنگی رفتی؟

کرونا گرفته بودم بویایی نداشتم خالم تو اتاقم بود یهو دل پیچه گرفتم آروم و بی صدا عملیاتو با موفقیت ا ...

🤣🤣

برادر شوهرم یه مغازه زده بود ولی مشتری زیاد نداشت و کم رونق بود.پیامی رو واسش فرستادم به این مضمون؛ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یاخدااااا

دیدیش دوباره؟ روت شددد؟😂

چرا بنده خداولی فک کردی گفتم از پیش من افتاده تو دشوری؟؟ن سیسی من گردن نگرفتم ک

پ چی گفتییی

من هنوزم عذاب وجدان دارم بابام گوشیو ۲۰ تومن گرفته بود😑🤣

برا خودم نیس ولی بگم بخندین

هفته پیش دورهمی بودیم مامانو خالم کنار هم نشسته بودن بعد نیم ساعت زنداییم اومد همه به پاش بلند شدیم بعد تواون هاگیر واگیر مامانمو خالم اشتباهی با همدیگه دست دادن من روبروشون بودم دیدم پوکیدم از خنده یعنی🤣🤣🤣

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.