2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چادر وارونه سر کردم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نمیدونم خنده دار ترینش رو واقعا اما یبار تو بیمارستان پیش مادرم بودم آشغال گذاشتم تو یخچال غذا رو انداختم سطل 

البته قبلش از حالت عادی خارج شده بودم 

الان که سنم بالاست خیلی بیشتر از این کارا میکنم چون بچه ها دیوونم کردن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
گوشی بابامو شکستمولی اون الان فکرمیکنه تصادفی افتاده و شکستیادم میاد هم میخندم هم عذاب وجدان میگیرم� ...

🤣🤣

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  
گوشی بابامو شکستمولی اون الان فکرمیکنه تصادفی افتاده و شکستیادم میاد هم میخندم هم عذاب وجدان میگیرم� ...

من مامانم تازه گوشی گرفته بود

من نمیدونم چرا بردم تو دشویی

افتاد تو چاه

هنوز ک هنوزه میگه بچه ها من اخر نفهمیدم گوشی صورتیم چی شد

منم میگم واقعا مامان،برا مام سواله جایی ک نذاشتیش؟😂🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نمیدونم خنده دار ترینش رو واقعا اما یبار تو بیمارستان پیش مادرم بودم آشغال گذاشتم تو یخچال غذا رو ان ...

🤣🤣

برادر شوهرم  یه مغازه زده بود ولی مشتری زیاد نداشت و کم رونق بود.

پیامی رو واسش فرستادم به این مضمون؛

به خدایت توکل کن، کافیست.

گوشیمو گذاشتم زمین و پر غرور و پیروزمند رفتم ظرفانو شستم.

بعد از حدود 1 ساعت اومدم سر وقت گوشیم دیدم برادر شوهرم پیغام داده، منم شادمان و سرمست رفتم سروقت گوشیم، دیدم نوشته: «باشه توکل میکنم 😁»

اون خنده ی آخر پیامش واسم مفهوم نداشت، گفتم کجاش خنده داشت؟

امّا 😕

رفتم یه بار دیگه پیغاممو چک مردم، دیدم نوشتم؛

«به خایت توکل کن»

لباس نو شوهرمو ک خیلییی دوسش داشت غیرعمدی سوزوندم بعد انداختم گردن خودش😐😂

گوشیش از دستم اقتاد شکست اما ب همه گفتیم خودش شکوند 😁

یکی از آشناهامون بهم گفت توراهیت چطوره حالش خوبه؟گفتم خوبه سلام داره😐😐😐(آخه بچه چندماهه ک تو شکممه چ سلامی میرسونه؟؟)

من مامانم تازه گوشی گرفته بودمن نمیدونم چرا بردم تو دشوییافتاد تو چاههنوز ک هنوزه میگه بچه ها من اخر ...

وای جدی🙈