2777
2789
عنوان

اکسمم

312 بازدید | 16 پست

اتفاقی بیرون دیدمش هی برمیگشت نگاه میکرد و لفتش میداد که دیرتر بره بیرون از مرکز خرید بعد اومدم دیدم انبلاکم کرده الان یعنی چی

البته منم بلاکش کرده بودم و من انبلاک نکردم فقط دیدم اون باز کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنگرد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
باز دیده تورو خوشگلیاتو دیده فیلش یاد هندستون کرده

هعیی خودش با حرفاش باعث شد

اصلا به درد هم نمیخوردیم خودشم به یکی گفته بود فلانی دختر خوبی بود ولی برای من خوب نبود

اون دختری میخواست که تن به هر کاری بده و قصدش جدی نبود منم واسه همین بهم زدم

تکرار تاریخه برنگرد عزیزم

نه اصلا چون اصلا به درد هم نمیخوردیم اون دختری میخواست که آزاد باشه و تن به هر کاری بده و قصدش جدی نبود منم اون مدل دختری نبودم واسه همین بهم زدم

نه اصلا چون اصلا به درد هم نمیخوردیم اون دختری میخواست که آزاد باشه و تن به هر کاری بده و قصدش جدی ن ...

دقیقا

وقتی میبینن تو مثل یسریا راحت پیش نمیری ترجیح میدن تلاش نکنن برن سراغ یکی دیگه

خودمون باعث شدیم انقد پرو و وقیح شن 

دقیقاوقتی میبینن تو مثل یسریا راحت پیش نمیری ترجیح میدن تلاش نکنن برن سراغ یکی دیگهخودمون باعث شدیم ...

اره واقعا

بارها بهش گفتم اگه قراره اینجوری ادامه بدی من آدمش نیستم بهتره بهم بزنیم گفت باشه دیگه تکرار نمیکنم فکر میکردم توهم خوشت میاد این ادامه پیدا کرد دیدم درست نمیشه بهم زدم باز یه جا دیدمش دلم تنگ شد اشتباه کردم بهش برگشتم دلم نمیخواد دوباره اشتباهمو تکرار کنم

ولی فکرمم درگیر این کاراشه

مدام برمیگشت نگاه میکرد داخل اون مرکز خرید به اون بزرگی همش جلوم سبز میشد یه بارم باهاش چشم ت چشم شدم سریع نگامو گرفتم

اره واقعابارها بهش گفتم اگه قراره اینجوری ادامه بدی من آدمش نیستم بهتره بهم بزنیم گفت باشه دیگه تکرا ...

بازی روانی پسرا خیلی پیچیدس

همین که واسه خودت چارچوب داری یعنی جدی دختر قوی هستی 

بنظرم چارچوباتو همینجوری حفظ و عوض نشو

بذار بقیه خودشونو بخاطر تو عوض کنن

چون شاید تن بدی به یسری خواسته هاش ولی بعدا مطمئن باش ولت میکنه

اونموقع دردش خیلی بیشتره

من تجربه مشابهش رو داشتم

نباید بخاطر هیچ پسری کوچیک ترین تغییری در خودت ایجاد کنی چون پسرا اگه واقعا دوست داشته باشن بخاطرت خیلی چیزارو عوض میکنن