hadis_raha مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2965 عنوان جنینم کیست هیگروما داره😭😭😭 294 بازدید | 11 پست سلام دوستان من ۱۰ هفته ام رفتم سونوگرافی بابت کیست رحمیمدکتر تشخیص داده ک تو سر جنین کیست هیگروما وجود داره گفته اگر تا هفته بعد اوکی نشه نامه میدیم برای کیستکسی بوده این مشکل و داشته باشه و درست شده باشه بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا" 1404/04/03 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ryain عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 4392 انشالله خیره✨🫰☘️ خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک میکنید پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم! احسان من دوستت دارم ❤️🌱 🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨
hadis_raha مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2965 انشالله خیره✨🫰☘️ مرسی عزیزدلم برام دعا کن ک چیزی ک ب صلاحه واقعا اتفاق بیوفته♥️ بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
hadis_raha مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2965 نامه میدن برای سقط؟ اره گفتن اگر کیست سرش بمونه و بزرگ بشه یا جنین زنده نمونه نامه میدن چون باعث اختلالات کروموزومی و سندروم داون میشه بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
negar83aa عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 1600 اره گفتن اگر کیست سرش بمونه و بزرگ بشه یا جنین زنده نمونه نامه میدن چون باعث اختلالات کروموزومی و سن ... خب پس خدارو شکر کن که زود فهمیدی بسپار به خدا. دعای اجباری هم نکن فقط بگو خدا هر چی صلاحه همون بشه
hadis_raha مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2965 خب پس خدارو شکر کن که زود فهمیدی بسپار به خدا. دعای اجباری هم نکن فقط بگو خدا هر چی صلاحه همون بشه دقیقا دعام همینه ک هرچیزی ک صلاحه اتفاق بیوفتهواقعا بابت اینکه الان متوجه شدن خداروشکر میکنمولی میخوام بدونم ممکنه تشخیص اشتباهی باشه؟ چون ن سابقه خانوادگی داریم ن ازدواجمون فامیلیه بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
negar83aa عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 1600 دقیقا دعام همینه ک هرچیزی ک صلاحه اتفاق بیوفتهواقعا بابت اینکه الان متوجه شدن خداروشکر میکنمولی میخو ... نه تشخیص که اشتباه نمیشه
hadis_raha مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2965 نه تشخیص که اشتباه نمیشه 🙏🏻✨️مرسی گلم بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
ryain عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 4392 مرسی عزیزدلم برام دعا کن ک چیزی ک ب صلاحه واقعا اتفاق بیوفته♥️ چشم🙏🌱الهی که در سایه سیدالشهدا صحیح و سلامت باشه و دامنت سبز کنه خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک میکنید پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم! احسان من دوستت دارم ❤️🌱 🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨
hadis_raha مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2965 چشم🙏🌱الهی که در سایه سیدالشهدا صحیح و سلامت باشه و دامنت سبز کنه یک دنیا ممنونم ازت عزیزدلم✨️♥️الهی خدا هرچی میخوای بهت بده بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"