2777
2789
عنوان

عمل لازک و لیزیک چشم

142 بازدید | 20 پست

میخوام چشامو عمل کنم بنظرتون کدوم بهتره؟

بعد اینکه درد داره؟

موقع عمل هوشیارین؟ ینی میبینین که چی به چیه

فیلمشو دیدم ترسیدم راستش🥹

اولیو نشنیدم 

ولی لیزیک عالیه 

کل فامیلای ما لیزیک کردن 

عمل عمل ک میگن ۵ دیقه طول میکشه کلا بعد خودت از تخت پامیشی میای بیرون 🤣

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولیو نشنیدم ولی لیزیک عالیه کل فامیلای ما لیزیک کردن عمل عمل ک میگن ۵ دیقه طول میکشه کلا بعد خودت ا ...

همون ۵ دیقه ک دیدم چشمو چطور وا نگه میداره اخرش چ قرمز میشه قلبم وای میسه اصن نمیتونم‌چشامو نبندم ۵ دیقه خیلیهههه کاش نبینم چیزیو😭😂

من prk گردم پنج دقیقه لیشتر طول نکشید و بیداری و لی اصلا چیزی حس نمیکنی. بهارین کاری بود که انجام دا ...

ینی قشنگ میدیدی چیه؟

بعد راضیی الان خوب میبینی همه چیو؟

من شنیدم یکی دو روز طول میکشه تا چشمات از تاری دید در بیاد

همون ۵ دیقه ک دیدم چشمو چطور وا نگه میداره اخرش چ قرمز میشه قلبم وای میسه اصن نمیتونم‌چشامو نبندم ۵ ...

هیچ دردی نداره من پرسیدم از همه 

خب نباید فیلم اینچیزا رو ببینی ک😐😐😐خودت اون صحنه رو ببینی طبیعتا ترسناکع 

من عصب کشی فیلمشو دیدم وحشت کردم درحالیکه درد نداشت چون کلا بی حسی میزنن سر هرچیزی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

هیچ دردی نداره من پرسیدم از همه خب نباید فیلم اینچیزا رو ببینی ک😐😐😐خودت اون صحنه رو ببینی طبیعتا ...

خداروشکر

نمیدونم‌من کلا روانیم میشینم فیلم عملای مختلف میبینم هیچی نمیگما ولی سر خودم میرسه سکته میکنم مث همین عصب کشی😂

خداروشکرنمیدونم‌من کلا روانیم میشینم فیلم عملای مختلف میبینم هیچی نمیگما ولی سر خودم میرسه سکته میکن ...

منم مثل توام ولی روم تاثیر نمیزاره فیلمه فقط بخاطر کنجکاوی میبینم 

مثلا من یه خال داشتم میخاستم عملش کنم 

رفتم فیلمشو دیدم رسما صورتو با چاقو میبرن خال رو با چاقو میتراشن بعد بخیه میزنن 

درحالیک من برداشتم هیچ چیزی حس نکردم 😶

وای اره ولی بازم ترسه هست ک میدونی چیکارت میکنن

🤣🤣