2777
2789
عنوان

اگه موهاتون بلنده بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 78 پست
اشکالی نداره عزیز اتفاقا پیش اومده برام یه ارایشگر میشناختم و کارش هم عالی بود و ۱۸ سال سابقه داشت، ...

الهی 😂😂

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزمیعنی روغن بزنم به موهام همینطور خشک؟بعد کلاه سر کنم تا صبح؟اینو چنبار شنیدم ولی فکر کنم رو ...

خواهش گلی بزن کف دستت بعد بساب  به موهات به ریشه نزن در حده ۴قطره کافیه انقدر چرب نمیکنه نیاز به کلاه داشته باشی من خودم سه چهار باره استفاده کردم یخورده موهام از اون خشکی شدید در اومده

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

منم بور و چشم رنگیم🤣آره موهام بلنده ولی خب یبار اعصابم خورد شد جلوی موهام رو کامل چیدم و در حد کچل ...

سلامت باشی عزیز🌺

تخم کتان رو چطور برای مو استفاده کردین؟

برای لاغری شنیده بودم ولی برای مو نه 

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

منم بور و چشم رنگیم🤣آره موهام بلنده ولی خب یبار اعصابم خورد شد جلوی موهام رو کامل چیدم و در حد کچل ...

خود رزماری رو ازکحاتهیه کنیم

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

سلامت باشی عزیز🌺تخم کتان رو چطور برای مو استفاده کردین؟برای لاغری شنیده بودم ولی برای مو نه

برای کف سر برای رشد مو و اینها هم خوبه .  تو گوگل هم سرچ کنید میاد عالیه برای مو . ولی از روغن تراپیها من مثلا با روغن نارگیل و زیتون موهام ریزش پیدا میکنه و بی فایده . باید ببینی چه روغنی بهت می‌سازه من برام رزماری و روغن مار خوب بودن . از جوشانده هم جوشانده رزماری و جوشانده تخم کتان .

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
روغن تراپی چطوریهمن مثل روغن بنفشه وقتی از حموم میام و موهام خیسه میزنم ولی تاثیر انچنانی ندارهبنظرت ...

ن مو رو ب حال خودش ول کنی موخوره میگیره 

من موهام بشدت خشک و وز میشد

مرتب مدتیه روغن تراپی میکنم 

الان موهام نرم شده مرتب تر شده موخوره شو هی میگیرم 

روغن مثلا قبل حموم نیم ساعت قبل روغنی مث نارگیل بزن بعد موهاتو جمع کن بعدش برو بشور بعد حموم روغن سبک مثل روغن ارگان به ساقه موهات بزن فقط چند قطره 

کش مو ساتن باشه روکش بالشتت هم همینطور 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

لک سفید بخاطر کمبود کلسیومه فکر کنم آزمایش بده اگه کم داشتی قرص مصرف کن

ازمایش دادم قرص مصرف کردم الان کمتر شده به شدت اون موقع نیست

ولی ریزش مو دارم زیاد

روغن تراپی چطوریهمن مثل روغن بنفشه وقتی از حموم میام و موهام خیسه میزنم ولی تاثیر انچنانی ندارهبنظرت ...

ن مو رو ب حال خودش ول کنی موخوره میگیره 

من موهام بشدت خشک و وز میشد

مرتب مدتیه روغن تراپی میکنم 

الان موهام نرم شده مرتب تر شده موخوره شو هی میگیرم 

روغن مثلا قبل حموم نیم ساعت قبل روغنی مث نارگیل بزن بعد موهاتو جمع کن بعدش برو بشور بعد حموم روغن سبک مثل روغن ارگان به ساقه موهات بزن فقط چند قطره 

کش مو ساتن باشه روکش بالشتت هم همینطور 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

میشه کاملتر بگی چطور جوشانده رو درست کنیم ؟ و چطور استفاده کنیم ؟

برای کف سر برای رشد مو و اینها هم خوبه . تو گوگل هم سرچ کنید میاد عالیه برای مو . ولی از روغن تراپی ...

ممنون عزیزم لطف کردید حتما از تجربتون استفاده میکنم ❤️