2777
2789

از طرفم جدا شدم چون اصلا برام وقت نمیزاشت همش با دوستاش بود خیلی رفیق باز بود اصن روزی چند کلمه وقت صحبت میکردیم چون خودش میگفت مشغله کاری داره(من باور نمیکردم )! بعد ک جدا شدم رفتم چند نفر رو تو پیجم فالو کردم که برای مسائل کاری بود 

بعد از ده روز از جدایی زنگ زد دم خونمون انقدر بهم ناسزا گفت انقد داد زد که خدا میدونه! بهم گفت تو …هستی  ک ایمکارو کردی ! هزارتا انگ بهم زد اونم سر یه فالو کردن 

بهم تهمت خیانت زد 

اخه مگه بعد از جدایی با کسی بری هم خیانت نمیشه چه برسه فقط فالو کنی

حالم خیلی بد شد

گاهی با خودم میگم شاید من مقصر بودم؟ یا اون ادم واقعا ادم بدی بود؟💔

پس چرا از دل نرفت هر آنکه از دیده برفت؟ماروی این حرف حساب کرده بودیم💔

بیخود کرده مرتیکه 

بعد جدایی به اون چه داری چیکار میکنی میزدی تو دهنش

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خودت و سرزنش نکن برو خدات و شکر کن که باهاش کات کردی معلومه از این ادم های شکاک و بد دهنه که قرار بود سر کوچک ترین حرکتت بعد ها بهت گیر بده و عذابت بده

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

این عقده ای بازیا چیه راه انداخته

بنظرم اگه با رفیق بازیاش ۱۰۰ درصد فکرمیکردی مناسبت نیست 

الان با این رفتاری که کرد ۱۰۰ تای دیگه هم روش بذار 

خداروشکر که از شرش خلاصه شدی اعصاب خودتو راحت کردی