2777
2789
عنوان

من جدا شدم خواهرم و مادرم خیلی تو نگهداری بچم دخالت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 31 پست
ببین حق داری میگی من مادرم نگرانمولی اخه بچه رو جای بد نمیفرستی که، پدرشهخودشم که میگی پدر خوبیهشماه ...

شوهرم نقطه ضعف مو پیدا کرده تا می‌خوان با زنش تنها باشن یا برن جایی یا خسته میشن گوشی میده به بچه به من زنگ بزنه بعد مثلا میگم من سرکارم چرا بچه رو هوایی کردی میگه بچه از صبح داره میگه مامانی کجاست اشک می‌ریزه اون به تو بیشتر از من نیاز داره بچه رو زجر نده با دوریت...

گفتم تو اگه انسان بودی به فکرش بودی مادر بچتو به خاطر یه هوس رها نمی‌کردی گفت خوب کردم راضیم هستم تو مادری تو بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی ثابت کنی خرج بچه کردی؟

من آخه نمی‌دونستم چنین بلایی میخواد سرم بیاره مدرک جمع نکردم حالا من درست و واضح اینجا نمیتونم بگم اما می‌تونه ازم پس بگیره از دوتا وکیل پرسیدم 

شوهرم نقطه ضعف مو پیدا کرده تا می‌خوان با زنش تنها باشن یا برن جایی یا خسته میشن گوشی میده به بچه به ...

باشه به بچه بگو زود میام مامان فعلا کار دارم

به شوهرتم بگو چند ساعت دگ سرکارم نمیتونم

به شوهرتم بگو داری با پول من و تحت فشار میذاری، زندگیم سخت شه مجبورم ازدواج کنم بچه رم کلا خودت باید نگه داری

من آخه نمی‌دونستم چنین بلایی میخواد سرم بیاره مدرک جمع نکردم حالا من درست و واضح اینجا نمیتونم بگم ا ...

اگه قراره بگیره که میگیره .تازه سراغ بچه نری کفری تر میشه و دیگه بعده نمیذاره بچه را ببینی .برو دنبال مدرک جمع کردن و راهکار پیدا کردن .به نظرم راهکار بچه جواب نیست

باشه به بچه بگو زود میام مامان فعلا کار دارمبه شوهرتم بگو چند ساعت دگ سرکارم نمیتونمبه شوهرتم بگو دا ...

ممنون عزیزم منتظرم فردا میاد دنبالش همینا رو بهش بگم...

و بگم من جز دو‌روز ملاقات دیگه دنبالش نمیام چون پولی ندارم تا شکایت هم پس نگیری وضع همینه 

اگه قراره بگیره که میگیره .تازه سراغ بچه نری کفری تر میشه و دیگه بعده نمیذاره بچه را ببینی .برو دنبا ...

وای خدای من موندم چه کنم امیدوارم با همون مدارکی دارم به یاری خدا محکوم نشم

شوهرم نقطه ضعف مو پیدا کرده تا می‌خوان با زنش تنها باشن یا برن جایی یا خسته میشن گوشی میده به بچه به ...

حالا شانس تو این چند روز که میخوای بذاریش اونا جایی نخوان برن کاری نخوان کنن اون وقت چی .بچه کلی بازی میکنه یادشم به تو نیست.البته بازم صلاح با خودتو. خودت بیشتر میشناسی و میدونی راهکار خوب چیه .

حالا شانس تو این چند روز که میخوای بذاریش اونا جایی نخوان برن کاری نخوان کنن اون وقت چی .بچه کلی باز ...

من اذیت نمیشم طاقت میارم چون مجبورم چون پولی ندارم. بتونم پس بدم اما بچم خیلی زود دلتنگم میشه خدا یاری کنه 

من اذیت نمیشم طاقت میارم چون مجبورم چون پولی ندارم. بتونم پس بدم اما بچم خیلی زود دلتنگم میشه خدا یا ...

خدا کمکت کنه ‌،خیر نبینه زنی که میاد زندگی یه مادر و بچه رو خراب میکنه تا زندگی خودشو بسازه روش

عزیزم اگر مدرکی نداری که پول رو هزینه بچه کردی تو دادگاه بگو اجرت نگهداری بچه بوده من تبرعا بچه رو سه سال نگه نداشتم ، چون نمی تونستم هم سر کار برم هم بچه نگهدارم باهاش توافق کردم باید اجرت نگهداری بچه رو بده اونم داده حالا دبه کرده ، مادر می تونه حتی برا شیر دادن بچه اش هم اجرت بگیره چه برسه سه سال شب و روز نگهداری از بچه ، ماجرای خیانت آقا و طلاقتم بگو قاضی دلش می سوزه رای رو به شما می ده بعد هم بگو آقای قاضی شما خودت بچه داری میشه با ماهی دو میلیون بچه بزرگ کرد من اون پولو خرج بچم کردم حالا رسید نگه نداشتم ولی شما می دونی هزینه بچه کوچیک خیلی زیاده پول دوا دکتر ، خورد و خوراک ، همه رو لیست کن بگو فاکتور نگه نداشتم ولی همه این هزینه ها رو کردم