2777
2789

من بچم خیلی کوچیکه بود جدا شدم همسرم خیانت و ازدواج مجدد کرد من موندم و بچه کوچک و کلی سختی تنهایی نگاهای ترحم‌ آمیز کوچک و بزرگ و فامیل و غریب خیلی سخت گذشت دست تنها تا سه سالگی بچم خودم یه شب ب صفر رسیدم تصمیم گرفتم بچه بدم به شوهرم سابقم البته رابطش با بچم خوبه پدر دلسوزی هست خرج و خرید می‌کنه ...خلاصه شوهر سابقم رو کشیدم وسط حضانتم دادم بهش تا بدونه تا آخر عمر مسئولیت داره و راضی هم هستم تایمی سرکارم پیش اونه و دیگه نفقه گفتم نمیخوا بدی چون در صورتی میداد که بچه رو کامل نگه دارم...الان سر به قضیه مالی همسر سابقم ازم شاکی شده و من مدرکی ندارم اشغال میخواد هرچی مازاد بر نفقه برام ریخته رو ازم بگیره شکایت کرده...از وکیل پرسیدم گفت آره می‌تونه حالا این بماند مادرم و خواهرم میگن چند روز دنبال بچه نرو بهش بگو من اون پول رو‌خرج بچه میکردم خودتم میدونی تا شکایت پس نگیری دنبال بچه نمیام میگن نرو چند روز. تا خودش به التماس بیوفته و...میگن تو خیلی ساده ای ازت شکایت کرده بعد زنگ میزنه بهت دستور میده بیا فلان ساعت بچه ببر بیار بدو بدو میری 

می‌دونم این کار رو کنم احتمالش زیاده شوهرم بهش فشار بیاد و شکایت پس بگیره چون تنهایی عرزه نگهداری بچه ندارن اما اون چند روز بچم دق میکنه که...😭

مامانم اینا همش میگن تو خری بذار بچه به پدرش عادت کنه‌اون  پدرش هست وظیفه‌اونه مخارجش بده ببره بیارش چرا خودتو همش تو دردسر می‌ندازی یا همش میگن هرروز دنبال بچه نرو سه روز پیش تو باشه بقیش باباش 

میگم گناه داره بچه میگن آخرش خودت ضرر می‌کنی چون همش احساساتی تصمیم میگیری

از بچم هروقت میپرسم اذیتت میکنن یا زن بابات دعوا می‌کنه میگه نه ظاهراً دختره سیاست و صبر بالایی داره چون بچم سه سالشه ولی ازش راضیه شوهرمم خیلی پشتش هست همش میگه این زن هوا بچمو‌داره (دوست دخترش بود همون که خیانت کرد باهاش ب من)

من میگم بچه وسیله انتقام نیس خانوادم میگن تو هیچوقت به حرف ما گوش ندادی همیشه ضرر کردی چند روز طاقت بیار وگرنه یه عالمه پول باید پس بدی اون مرد حیا نکرده از تو شاکی شده خیانت کرده ازدواج کرده.

موضوع دادخواست پرونده شون؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خانوادت درست میگن ولی توهم مادری دلت نمیاد از بچت دور باشی با اینهمه اکه پولی باید بدی زیاده به پیشنهاد خانوادت فکرکن

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

ببخشید نمیتونم زیاد بازش کنم اما از وکیل سوال کردم می‌تونه پس بگیره

نخواستم باز کنید گفتم موضوعش نه جریانش، شما ک میگین وکیل داشتین چطور عسروحرج اثبات نرسونده و حق حقوق تون کامل نگرفته ک بعدم اینجور بعد خیانت پروتر هم بشه !!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم .خیلی متاسفم شدم واسه اتفاقاتی که واست افتاده .ولی به نظرم به حرف مادرت گوش نده چون بچه ت به اون خانومه عادت میکنه حالا یا از روی ترس یا به خاطر اینکه باهاش بازی میکنه بالاخره سیاست داشته که شوهرتو از دستت در آورده. برو بچه ت رو ببین .و یه وکیل بگیر واسه مازاد پولی که بهت میداده بگو خرج بچه شده .یه آشنای من دقیقا از شوهرش جدا شد چون نفقه نمیاد اومد دخترشو گذاشت پیش شوهرش که مجبور بشه نفقه بده .زن جدیده با دختره خوب رفتار میکرد دیکه هیچ کس پیگیر فامیل ما نشد .با هزار تا پارتی و فامیل و بزن و ببند رفت خودش دخترشو برداشت آورد حضانت رو خودش برداشت ریالی هم شوهرش نداد دیگه .اون مرد اگه احساس داشت که به خاطر یه زن دیگه بچه ش رو آواره نمی‌کرد. حالا بازم خودت میدونی ولی بر حسب تجربه میگم به خاطر پول اینکارو نکن .برو با قاضی صحبت کن شرایط رو بگو 

از نظر منطقی حرف خانواده ت درسته، و به نفعتهوقتی بچه رو اذیت نمیکنن بذار بمونه قبلش هم با بچه حرف بز ...

وقتی بچم کوچیک بود شوهرم ما رو گذاشت رفت مامانم اینا کلی نصیحتم کردن بچه رو بده بهش اون نمیتونه تنهایی نوزاد بزرگ کنه هوس دختره از سرش میوفته برمیگرده سر زندگی با عزت و احترام میاد دنبالت... ولی من گفتم من به مادرم این کار نمیکنم گوش ندادم ...

عین یه پسر مجرد رفت خواستگاری یه سال با دختره عشق و حال مسافرت گردش بعدشم ازدواج ب خودم اومدم دیدم چه اشتباهی کردم و برای همین حضانت دادم بهش اونا هم نصف روز عرزشون می‌کشه بعدش دیگه بهم زنگ میزنن...مامانم میگه یادته گوش ندادی الانم باز گوش نمیکنی 

به نظرم خانوادت درست میگن ولی توهم مادری دلت نمیاد از بچت دور باشی با اینهمه اکه پولی باید بدی زیاده ...

برا من واقعا اون مبلغ زیاده ولی برای خیلیا نه...چون من خودم صفر تا صد زندگیم با خودمه حقوقم ده تومنه همش...

برا من واقعا اون مبلغ زیاده ولی برای خیلیا نه...چون من خودم صفر تا صد زندگیم با خودمه حقوقم ده تومنه ...

پس یکم به احساساتت غلبه کن هرچند می‌دونم خیلی سخته

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

از نظر منطقی حرف خانواده ت درسته، و به نفعتهوقتی بچه رو اذیت نمیکنن بذار بمونه قبلش هم با بچه حرف بز ...

نه اذیت نمیکنن چون بعد از چند روز که با منه‌خودس میگه می‌خوام برم پیش بابایی 

باز پیش باباش هست بهونه منو میگیره بچه نادون 

موندم چیکار کنم 

وقتی بچم کوچیک بود شوهرم ما رو گذاشت رفت مامانم اینا کلی نصیحتم کردن بچه رو بده بهش اون نمیتونه تنها ...

ببین حق داری میگی من مادرم نگرانم

ولی اخه بچه رو جای بد نمیفرستی که، پدرشه

خودشم که میگی پدر خوبیه

شماهم نفقه که نمیگیری بچه رو هم بیشتر تایم نگه میداری، حدقل نباید ازت شکایت کنه

بنظر میاد داره ازت سواستفادع میکنه

بعدم از کجا معلوم شاید یه شب نگه داشتن دیدن نمیتونن مشکلت حل بشه