2777
2789

من ۴ یا ۵ ساله پشت کنکورم هیچوقت درست حسابی نخوندم دیگه کلافه شدم چون خونواده نمی‌ذارم بمونم درس بخونم ، منم میخام برحسب معدل یه رشته ای برم و اونجا بخونم 

نظر شما چیه اونجا از اون رشته انصراف بدم و بخونم یا مرخصی بگیرم یا خوابگاه بگیرم من هیچی نمی‌دونم فقط میخام برم که بخونم اصلا چه رشته ای برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم راهنمایی لازمم🤣 ولی چون قسم دادی و من این سوالارو از بچه ها پرسیدم میگم 

یه رشته اسون برو مثل مدیریت اینابعدش دانشگاه که رفتی فقط در حد پاس بخون درساشو بقیه زمانتو اختصاص بده کنکور

شرایط خوابگاه از شرایط خونه سخت‌تره عزیزمدلت رو یکدل کن،اگه اهل درس خوندن نیستی هیچ اشکالی نداره بیخ ...

نه بخدا اهل درسم ولی اگه دور شم از خونواده کسی نبینم فکرم درگیر نمیشه و تمرکزم بیشتر میشه

من 10 سال پشت کنکور بودم چون نخوندم 

و پارسال که ترمیم کردم با معدل 18 قبول شدم

و کنکور رتبه م شد 3 هزار و دندون پردیس قبول شدم 

هزینه ش زیاده 

اما می‌دونی آینده داره و وام قرض حله ان شالله 

اگه نمیخونی پشت کنکور نمون

بسه

البته اگه هدفت رشته خاصیه و میتونی بخونی بمون

برو ببین دانشگاه ازاد پیام نور یا دولتی برحسب معدل

چه رشته هایی داره

در موردشون تحقیق کن و برو دانشگاه 

و‌تو دانشگاه با قدرت یه رشته رو بخون و ادامه بده