2777
2789

نمیدونم خیلی توهمی شدم با هر زنگی که میزنن یا کسی گریه میکنه سریع تحریک میشم و استرس میگیرم یجوری که بدنم میلرزه اصلا حرفای هیچکسو باور نمیکنم خیلی ترسو شدم همینجوری بدنم میره رو ویبره اومدم شهرستان به اصرار خانوادم باید برگردم ولی خیلی از تهران میترسم شهری که توش بدنیا اومدم خاطرات بچگیمو گذروندم تبدیل شده به شهر وحشت خیلی میترسم برگردم چیکار باید کنم از این حالت بیرون بیام؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

گلم من الان تهرانم، تمام این دو هفته هم تهران بودم. الان دیگه آرومه همه چی. درست میشه... چون همه چیز شوکه کننده و ناگهانی بود حالمون دگرگون شده. حق داری ولی کم کم درست میشه. تهران برمیگرده به روزهای خوبش نگران نباش ❤️

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
گلم من الان تهرانم، تمام این دو هفته هم تهران بودم. الان دیگه آرومه همه چی. درست میشه... چون همه چیز ...

راستش این مدت خیلی ترسیده بودم همیشه میترسیدم بمیرم از ترس اومدم شهرستان چون استرس اذیتم میکرد حتی با خانواده‌ام صحبت میکردم سرکوبم میکردن واقعا سست شدم خیلی تلخ بود خیلی هرچقدر بگم کمه یعنی هیچ اتفاقی نمیفته؟ هو نیان دوباره شلیک کنن؟ من واقعا از تهران میترسم💔

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امن و امانه برگرد

استرس نداشته باش 

دیشب شلوغ بود 

آنقدر خواب من سنگینه اصلا از خواب بیدار نشدم فهمیدم دیشب بزن بزن بوده😁😅

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼