2777
2789

یازدهمم 

یه امتحان داخلی و افتادم،اگه سالانه م بالای ۱۰ باشه پاس میشم؟؟

تو گوگل سرچ کردم گفته بود میشی اما تو کارنامه قرمزش کردن و زده مردود،یعنی پاس نمیشم؟

میترسم مدرسه قبولم نکنه🥲

یه پیشنهاد بدم؟ تو که الان زده مردود برات اعتراض بزن به احتمال زیاد دو نمره ای بیشتر میشه

ولی خب جواب سوالت اگه سالانه ۱۰ باشه پاسی ولی چطور زده مردود برات؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالانه ۱۰ به بالا قبوله،حتی اگه پایانی زیر ده باشه

جدی🥲 بنظرت چرا تو کارنامه زده مردود؟

خیلی میترسم میگم نکنه بگن امتحان داخلیه و.... نمیشه چون روز قبل امتحان هم دبیر اون درس کلاس گذاشتن و من نتونستم برم بعد فهمیدم تو اون کلاس سوالاروهم داده بوده به اون بچه هایب که رفته بودن و دیگه بعد از اون باهام لج افتادن همه 

ببخشید طولانی شد عزیزم،کسی رو نداشتم ازش بپرسم مجبور شدم اینجا بگم🥲

یه پیشنهاد بدم؟ تو که الان زده مردود برات اعتراض بزن به احتمال زیاد دو نمره ای بیشتر میشهولی خب جواب ...

نه آخه خودم میدونم خوب ندادم و دبیر باهام لجه کمترش می‌کنه نمرمو،امتحان هم داخلیه هااا نهایی نیست 

نمی‌دونم والا چرا اونو زده خیلی میترسم🥲

جدی🥲 بنظرت چرا تو کارنامه زده مردود؟خیلی میترسم میگم نکنه بگن امتحان داخلیه و.... نمیشه چون روز قبل ...

نه اشکال نداره راحت باش عزیزم..اینکه زده مردود رو نمیدونم ولی چندجا منبع موثق دیدم که سالانه بالا ده قبوله و مدرسه ثبت نام باید کنه و ۷ تا ۱۰ مشمول تک ماده میشه و زیر ۷ تجدیده و شهریور..حالا بعضی مدارس زیر بار نمیرن و مدرسه ما سالانه زیر ۱۵ رو ثبت نام نمیکنه اینم یچیز جداس به نوع مدرسه مربوطه

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

نه اشکال نداره راحت باش عزیزم..اینکه زده مردود رو نمیدونم ولی چندجا منبع موثق دیدم که سالانه بالا ده ...

آها درسته متوجه شدم

خیلی لطف کردی عزیزم ممنونم ازت🙏🫂

ایشالا موفق باشی همیشه🌱🤍

آها درسته متوجه شدم خیلی لطف کردی عزیزم ممنونم ازت🙏🫂ایشالا موفق باشی همیشه🌱🤍

خواهش میکنم گلم کاری نکردم،همچنین..نگران نباش استرس هم نگیر اگر مدرست خیلی خاص نیس و ادا نداره قبولی،ممکنه یه امتحان شهریور بگن بدی نهایتا میخونی میری بهترشو میدی

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

خواهش میکنم گلم کاری نکردم،همچنین..نگران نباش استرس هم نگیر اگر مدرست خیلی خاص نیس و ادا نداره قبولی ...

فدای تو🫂🤍

مدرسه معمولیه والا،آره دیگه پناه بر خدا🥲

بازم مرسی ازت عزیزم🙏🌱