2777
2789
عنوان

دلم برای بچم تنگ شده

260 بازدید | 27 پست

یساله ندیدمش دارم دق میکنم شوهرم نمیزاره کارای قانونیشو کردم ولی بچه نمیخاد منو ببینه من جز اون هیچکسو ندارم تقصیر اونم نیس من انقدر اشفته و عصبی و افسرده بودم نتونستم مادر خوبی براش باشم با طلاق الان خودم واقعا ارومم خیلییی حالم خوبه درسته جز یه اتاق ده متری و یه کار با ماهیانه ۵ تومن چیزی ندارم ولی نه به خودکشی فک میکنم نه حمله عصبی دارم هیچیییی ولی جیگرم واسه دخترکم کبابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید شوهرت همکاری کنه و حذف بزنه باهاش احتمالا مغزش رو شستشو دادن 

اگه مدرسه می‌ره برو اونجا ببین و حرف بزن چیل از معلمش بخاه باهاش غیر مستقیم حرف بزنه

و یا اینکه به عمه یا دوست مشترک بگو کاری کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا ازدواج‌نمیکنی؟

چه سوالیه آخه هنوز درگیر دخترش و زندگی قبلیشهذشوهر میخواد چیکار تازه به آرامش رسیده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
باید شوهرت همکاری کنه و حذف بزنه باهاش احتمالا مغزش رو شستشو دادن اگه مدرسه می‌ره برو اونجا ببین و ح ...

شوهرم خیلی لجبازه خانوادش هم همینطور چون مهریمو که ۷۰ میلیون بیشتر نبودگرفتم شدم ادم بد خب منم خانواده ای ندارم مجبور بودم

شوهرم خیلی لجبازه خانوادش هم همینطور چون مهریمو که ۷۰ میلیون بیشتر نبودگرفتم شدم ادم بد خب منم خانوا ...

نباشه رو اگه کردی دیگه بقیه رو بسپار ب خدا 

بیشتر از حد توانت کاری نکن 

همه چی ک دست تو نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.