2777
2789

من بدون تحقیق رفتم باشگاه ثبت نام کردم و با اینکه گفتم میخوام حرکات کششی باشن باز به من گفتن که بدن سازی خوبه بعد از اینکه دو جلسه رفتم تحقیق کردم میگن بدن سازی صفحات رشد رو میبنده و من خیلی نگران شدم و گفتم که برم یه ورزش دیگه ورزشی توی باشگاه می‌شناسید که کششی باشه؟

از یه طرف هم شک دارم چون عضلات خیلی قوی تر شده حتی با این دو جلسه🤦‍♀️ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

چند سالته

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸

صفحات رشد دختران حدودا تا 16سالگی بازه فشار شدیدم که قرار نیست به خودت بیاری در عوض عضلاتت تقویت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
اونا عضلات قوی میکنن؟

اره ربطی نداره این بدنساز ها برا خودشون بازار درست کردن ک فقط با وزنه میشه عضله قوی کرد ک اشتباهه من خودم ۱۴ ۱۵ سالگی والیبال میرفتم عضلات خیلی قوی داشتم الان هم با برنامه انرجیم خونه ورزش میکنم همچی عالیه

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

صفحات رشد دختران حدودا تا 16سالگی بازه فشار شدیدم که قرار نیست به خودت بیاری در عوض عضلاتت تقویت میش ...

آره خودمم همین فکرو میکنم آخه ورزش هاشم اونقدری سنگین نیست منم یه دو سالی میشه که شاید فقط نیم سانت رشد کرده باشم

آره خودمم همین فکرو میکنم آخه ورزش هاشم اونقدری سنگین نیست منم یه دو سالی میشه که شاید فقط نیم سانت ...

اره دیگه قدت هرقدر میباست رشد کنه کرده برو عضلاتت استخونات تقویت کن سنت هرقدر بالاتر بره بیشتر به کارت میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40