2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب یک نماز مستحبی در دین اسلام است که یازده رکعت دارد. وقت خواندن آن بعد از نیمه شب شرعی تا طلوع فجر است. این نماز شامل چهار نماز دو رکعتی (به نیت نافله شب)، دو رکعت نماز شفع و یک رکعت نماز وتر است. 

اجزای نماز شب:

هشت رکعت نافله شب:

این هشت رکعت به صورت چهار نماز دو رکعتی خوانده می‌شود، مانند نماز صبح. 

دو رکعت نماز شفع:

در رکعت اول بعد از حمد، سوره ناس و در رکعت دوم بعد از حمد، سوره فلق خوانده می‌شود. 

یک رکعت نماز وتر:

در این رکعت بعد از حمد، سوره های توحید، فلق و ناس خوانده می شود و سپس قنوت گرفته می شود. 

زمان خواندن نماز شب:

بهترین زمان برای خواندن نماز شب، ثلث آخر شب و نزدیک طلوع فجر است. 

اهمیت نماز شب:

نماز شب از نمازهای مستحبی است که در اسلام بسیار مورد تاکید قرار گرفته و برای آن پاداش‌های فراوانی ذکر شده است. پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) نیز بر خواندن نماز شب تأکید زیادی داشته‌اند. به نقل از فرارو نقل شده که مرحوم آقا سید علی قاضی به علامه طباطبایی فرموده‌اند: «فرزندم! اگر دنیا می‌خواهی نماز شب بخوان، اگر آخرت هم می‌خواهی نماز شب بخوان.» 

سرچ کن میاد راحته من وتر میخونم نزدیک اذان صبح حتما هم نباید ۴۰ مومن اسم برد خلاصه هم میشه

همون وترو بگو منم بخونم خدا خیرت بده

عزیزم اگه پیامم رو پسندی لایک نکن ممنونتم 😘

دو رکعت نماز شفع بخون

یک رکعت نماز وتر 

چهار تا دو رکعتی نافله هم اول داره که میتونی اونا رو حذف کنی

مستحبات نماز شفع و وتر رو سرچ کنی میاره یا میتونی مثل نماز معمولی بخونی

یا رفیق
بگم؟

بگو عزیز توی نت اومده ولی کامل توضیح نداده میل جعفر طیار که اونو از نی نی سایتی ها یار گرفتم و حالا هم میخونمش

ای خدا خسته شدم از بس التماس دعا دادم

اسم منم ببر فرزانه واسه ازدواجم 😭

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

دو رکعت نماز شفع بخونیک رکعت نماز وتر چهار تا دو رکعتی نافله هم اول داره که میتونی اونا رو حذف کنیمس ...

یعنی شفع و وتر مثل معمولیه ؟ هیچ چیز خاصی نداره ؟

سلام عزیزم🧡

۱۱ رکعت هست

۸ رکعت نماز نافله ( ۲ رکعت ۲ رکعت میخونیش)

بعد

۲رکعت نماز شفع هست

بعد رکعت آخر

نماز وتر

نماز وتر قنوت داره و چندذکر

که ذکرا روچندتا تونستی بگو لازم نیست همشو بگی

حتی لازم نیست ۱۱ رکعت و حتما بخونی

حتی ۱ رکعت اخر هم میتونی بخونی 

ذکرای نماز وتر در قنوت : استغفرالله، العفو ، الهم اغفر للمومنین و للمومنات و دعای قنوت (ربنا آتنا و..‌.‌)

آخرش دعا برای ۴۰ مومن 

که اونم میتونی چندتا بگی

کلا نماز مستحبیه واجب نیست رکعت هاش یا رکعت هاش

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

سرچ کن میاد راحته من وتر میخونم نزدیک اذان صبح حتما هم نباید ۴۰ مومن اسم برد خلاصه هم میشه

توی قنوتش دقیقا چی میخونی ؟ 

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم