2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چون پرنسعلسه و جای زن و مرد عوض شده و تو میزی سمتش اینجوری هست و اینجوری میمونهمگر دیگه سمتش ن ...

نمیرم ..‌ولی دلم شکسته تنها یکسره تو خونه😭

ب امید رسیدن ب هدفم.  
چقد منی سریه موضوع ازش ناراحتم بجااینک بیاد بگه چته خودش باهام قهرکرده2 روزه حرف نمیزنه اصلا

واسع ما خیلی طولانی میشه هیچ حسی بهم نداره

ب امید رسیدن ب هدفم.  

براماهم همینطوره اگه من نرم نمیاد،هرچقدرم بهش میگم زشته بدم میاد مرد قهرکنه باز بدترمیشه حتی بحث هم نکردیم تادید سرسنگین شدم قهرکرد حسرت یکم ناز کردن تودلم موند

چرافکرمیکنی حس نداره? شوهرمنم زبونی خیلی ابراز احساسات میکنه ولی رفتاری نه اصلا میدونه یکار چقدر اذیتم میکنه بازم انجامش میده

چرافکرمیکنی حس نداره? شوهرمنم زبونی خیلی ابراز احساسات میکنه ولی رفتاری نه اصلا میدونه یکار چقدر اذی ...

دقیقااااااااا....فقط زبونه..‌

ب امید رسیدن ب هدفم.  

عزیزم یه پیشنهاد دارم

حتما تاپیک های آرتمیس رو بخون

آروم آروم شروع کن به تغییر

من اگر چه دیر ولی از چند سال پیش تو میانسالی تاپیک های آرتمیس رو خوندم...نت برداشتم و واقعا سبک زندگیم عوض شد

تو اگه اولویت خودت باشی و خودت رو دوست داشته باشی ...کم کم رفتار اطرافیان هم عوض میشه...

فقط آروم آروم و نامحسوس تغییر کن...تا گارد نگیرن...

تاپیک من خودم را دوست دارم

صمیمیت ممنوع

عقل و بی عقلی...

هر کدوم یه دانشگاهه برای رشد خودت...

عزیزم یه پیشنهاد دارمحتما تاپیک های آرتمیس رو بخونآروم آروم شروع کن به تغییرمن اگر چه دیر ولی از چند ...

فدات عزیزم چشم خداالاهی هر چی میخوای بهت بده

ب امید رسیدن ب هدفم.  
عزیزم یه پیشنهاد دارمحتما تاپیک های آرتمیس رو بخونآروم آروم شروع کن به تغییرمن اگر چه دیر ولی از چند ...

عزیزم کاربریش نمیاد برام 😟😟

ب امید رسیدن ب هدفم.