2777
2789

میخوام‌طبیعی زایمان کنم امروز یکی بهم گفت ماما خیلی خوبه واسه زایمان طبیعی.کسی تجربه داره؟

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بگیر.نگیری اونحا بقیه اذیت میکنند

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چرت و پرت و پول و اضافیه بری اونجا مامای اونجا خودش بهت ورزش میده(تجربه های افراد نزدیکم بوده(

نه بابا ماماهای اونجا اذیت میکنند هی این می‌ره اون میاد طلب پدرشونم از آدم دارن بنظر من که دوتا زایمان داشتم و ماما نداشتم بگیره خیلی بهتره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یعنی چطور اذیت میکنن عزیزم؟

همین کامنت بعدیم توضیح دادم بخون

چرت و پرت و پول و اضافیه بری اونجا مامای اونجا خودش بهت ورزش میده(تجربه های افراد نزدیکم بوده(

یکی از دوستام که زایمان کرده بود میگفت ماماهای بیمارستان خیلی رسیدگی نمیکنن.البته من بیمارستان خصوصی ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا ماماهای اونجا اذیت میکنند هی این می‌ره اون میاد طلب پدرشونم از آدم دارن بنظر من که دوتا زایم ...

اره اتفاقا منم شنیدم که رسیدگی خوب نمیکنن،مامای خصوصی بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی از دوستام که زایمان کرده بود میگفت ماماهای بیمارستان خیلی رسیدگی نمیکنن.البته من بیمارستان خصوصی ...

راستش من چند نفر رو میدونم ک‌گفتن مامای اونجا کمکشون کرده بازم بستگی ب ماماتون داره

اره اتفاقا منم شنیدم که رسیدگی خوب نمیکنن،مامای خصوصی بهتره

آره حتما بگیر. ماماهای بیمارستان اصلا خوب نیستن

راستش من چند نفر رو میدونم ک‌گفتن مامای اونجا کمکشون کرده بازم بستگی ب ماماتون داره

کمک داریم تا کمک. برای من زایمان دومم آنقدر شکمم رو فشار داد تا دو ماه نافم درد میکرد بهش گفتم زایمان قبلیم که اینطوری نکردن گفت اونموقع بهت رسیدگی نکردن🤗 سر زایمان دستم رو کبود کرد یه رگ بگیره وسط دردهای زایمان بعد دردم افتاده بود میگه تو که درد نداری چرا ناله می‌کنی🤐یعنی به حال روحیت ذره ای توجه نداشت دید دستگاه درد نشون نمی‌ده میگه چتع تو که درد نداری😐

من مامای همراه نداشتم 

یعنی اصلاًفکر نمیکردم زایمانم طبیعی باشه 

بیمارستان خوبی هم بودم دولتی نبود... 

دکترم بنده خدا تا دستشویی هم باهام می اومد ولی خدا لعنت کنه اون ماما رو آخرش دکترم داد زد سرش اومد یه کم کمرمو ماساژ داد و یه کیسه آب گرم برام اورد... شاید پنج دقیقه هم نشد... 

بهونشم این بود که پریودم😏 

خب پریودی نیا سرکار منی که دارم زایمان میکنم دردم هزار برابر توست... 

اصلاً تو بیمارستانی که مامای خصوصی مد باشه ماماهای اونجا کار نمیکنن... چون عادت دارن به این شیوه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊