2777
2789

بچه ها امروز ک پیش ادمی ک من نمیخاست داشتم میزفتم تو مسبر ی ماشبن خیلی خیلی خفن ک داخلش ی اقا ک خیلی تایپم بود دنبالم افتاذ خاست مساره بگیره ولی من توجه نکردم رفتم توی مغاره ک اون بره بوه ها حالم خیلی بده واقهن او ناقا تایپم بود هم قیافش خب بود هم سنش رو ب بالا بود من سن بالا وپتخه دوست داشتم ماشینش هم خیلی خفن بود واثعن جنتلمن بود روش نمیشد تیکه بندازه یا حرفی بگه دو دل بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اعتماد نمیکنم ب این سن بالاهایی ک با ماشین خفن تو هیابون میفتن دنبالم🚶🏻‍♀️یبار یکی چنتا خیابو ...

نه اون اثلا حرفی نزد واقهن ادم ساکت و محترمی بود خیلی محترم بود من چیکارکنم بنظرت من از دست دادم شانس از بغلم بقران رد شد 

خیلی ساده ی برای اینا ریخته اینا کارشون همینه

دارم میگم خیلی یهوی بقران انگار از اسمون اقتاده بود همینطور یهوی من دزد ادمی نبود ک بخاد مزاحم بشه اونا خیلی خیلیم حترم بود پیگیر هم زیاد میگم نبود واقعن شانسمو من ریدم خاک تو سرم چیکار بنژرت کنم

خیلی ساده ی برای اینا ریخته اینا کارشون همینه

دارم میگم خیلی یهوی بقران انگار از اسمون اقتاده بود همینطور یهوی من دزد ادمی نبود ک بخاد مزاحم بشه اونا خیلی خیلیم حترم بود پیگیر هم زیاد میگم نبود واقعن شانسمو من ریدم خاک تو سرم چیکار بنژرت کنم

چندروز پیش یه ماشین با اینکه مامانم کنارم بود دنبالم بود اول که ۲ ساعت وایساد جایی که ما بودیم بعد که رفتیم او طرف دور زد اومد جلومون یه نگاه خیلی عمیق کرد انگار دلش نمیومد بره دیگه دید ما سوار اتوبوس شدیم رفت منم

اول پشیمون شدم بش محل ندهدن ولی بعد گفتم ولش اگه واقعا میخواست یه کاری میکرد یه هوس زود گذر بود  

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
دارم میگم خیلی یهوی بقران انگار از اسمون اقتاده بود همینطور یهوی من دزد ادمی نبود ک بخاد مزاحم بشه ا ...

نمیدونم والا دیگه چی بگم همون ساعتا اون سمت ها چرخ بزن شاید باز خوردین به تور هم

🧿🧿🧿🧿🧿🧿