2777
2789

یعنی میشه کسی مذهبی باشه ولی مرجع تقلید نداشته باشه؟

اگه بخوایم مرجع تقلید داشته باشیم باید رساله ها یا... اونو بخونیم؟

کلا اگه کسی هم نمازه و روزه ها و حجاب رو رعایت کنه ولی اون طوری که فک کنید مذهبی نباشه مشکلی نیست مرجع تقلید نداشته باشه؟

ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنماییم کنید

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

باید داشته باشی

وگرنه نماز روزه هات قبول نیسا

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید داشته باشیوگرنه نماز روزه هات قبول نیسا

مطمئنید؟خب اونکه همه آداب و شیوه انجامشونو رعایت میکنه چرا قبول نیست؟

حالا برا گرفتن مرجع تقلید چیکار کرد؟ باید چیز خاصی خوند؟

باید یه مدت خاصی بگذره که بگم ما مرجع تقلید داریم

یا به محض اینکه انتخابش کردیم دیگه مرجع تقلیدمونه؟

باید داشته باشه

یعنی این دوتا جمله تناقض آمیزن که ینفر بگه مذهبیم ولی مرجع تقلید ندارم؟

رساله لازم نیست همشو بخونیهرجا گیر داشتی از هوش مصنوعی بپرس طبق نظر فلان مرجع احکامشو بگه بهت

اره واجبه که داشته باشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
یعنی این دوتا جمله تناقض آمیزن که ینفر بگه مذهبیم ولی مرجع تقلید ندارم؟

بله

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

عقيدة مسلمان به اصول دين بايد از روي دليل باشه خب  ولي در احكام غير ضروري دين بايد يا مجتهد باشد كه بتواند احكام را از روي دليل به دست بیاره يا از مجتهد تقليد كنه يعني به دستور او رفتار کنه يا از راه ا حتياط طوري به وظيفه خود عمل کنه ک يقين كند تكليف خود را انجام داده مثلاً اگر عده اي از مجتهدين عملي را حرام مي دونند و عدة ديگر مي گويند حرام نيس آن عمل رو انجام ندهد و اگر عملي را بعضي واجب و بعضي مستحب مي دانند، آن را به جا بیاره پس كساني كه مجتهد نيستند و نمي توانند به احتياط عمل كنن واجب هس از مجتهد تقليد کنن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میگن باید داشته باشه یا خودش بره تمام مراحل لازم رو بگذرونه تا بتونه احکام درست رو تشخیص بده

ممنون میشم اگه اطلاع دارید بگید

حالا برا گرفتن مرجع تقلید چیکار کرد؟ باید چیز خاصی خوند؟باید یه مدت خاصی بگذره که بگم ما مرجع تقلید ...

نه 

یکیشو انتخاب میکنی همون میشه مرجع تقلیدت 

و اگه جایی گیر داشتی تو احکام طبق نظر اون پیش میری

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

عقيدة مسلمان به اصول دين بايد از روي دليل باشه خب ولي در احكام غير ضروري دين بايد يا مجتهد باشد كه ...

ممنون میشم اگه اطلا دارید بگید