2777
2789
عنوان

سرگیجه مربوط به گوش میانی

| مشاهده متن کامل بحث + 18753 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم چند وقته پیش اینجوری شدم رفتم منخصص گوش وحلق وبینی واسم با یه ورزش مایع گوشمو جا انداخت خیلی ...

عزیزم کدوم شهر هستین اسم دکتر میگین؟من واقعا دارم عذاب میکشم حتی گلومم انگار درگیره 

مادر سه دختر و یک پسر 
عزیزم کدوم شهر هستین اسم دکتر میگین؟من واقعا دارم عذاب میکشم حتی گلومم انگار درگیره  

من اصفهانم گلم اسم دکتر هم یادم نیست چون مطب نرفتم پزشک کلینیک بود 

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
میشه دکترتو معرفی کنی؟

عزیزم اسمشو یادم نیست بخدا من اون موقع خیلی حالم بد بود...تعادل نداشتم اصلن...شوهرمم یادش نیومد متاسفانه...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
عزیزم اسمشو یادم نیست بخدا من اون موقع خیلی حالم بد بود...تعادل نداشتم اصلن...شوهرمم یادش نیومد متاس ...

عزیزم منم بیشتر از یک ساله درگیرشم سرگیجه های طولانی دکترم رفتم استرسو ونمک و قرص تقویتی . داشته باش الانم که بارداری شدم خیلی استرس دارم یهویی بیاد سراغم شما پیش کی رفتی منم اصفهانم

نه همیشه الان یکساله همش احساس میکنم روی موجم

سلام شما خوب شدین؟توروخدا راهکارتون رو بگید منم حالم بده زندگی ام فلج شده,مانور سرم انجام دادم ولی کامل خوب نشدم

این بتاسرک درمانی هست یا فقط مثل مسکن علایم رو برای یه مدت کم میکنه؟

قهوه شکلات چیزهای کافئین دار نخورید 

یا کم بخورید 

انشالله خدا به همه کمک کنه .واقعا حس بدی داره

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56