2777
2789

عصر سوالی کردم ج ندادید 

علت اینکه بانک سپه رمز فرستاده ولی خرید میکنم مینویسه تراکنش غیرمجاز چیه؟

رفتم بانگ کفت چندروز دیگه بیا

جدید نبود ////قدیمی هستم🙂                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصر سوالی کردم ج ندادید علت اینکه بانک سپه رمز فرستاده ولی خرید میکنم مینویسه تراکنش غیرمجاز چیه؟رفت ...

عرض کردم به یه بانک دیگه برید امتحان کنید مثلا رفاه من امروز و‌دیروز رفتم انجام سد

مشاور رایگان بانکی.مهری عبداللهی

اره😔😔چکار باید کرد؟؟

رفتم بانک نتونست برام کاری کنه 

دوتا سپه داشتم اونی که ۲۰۰هزار تومان داشتم درست بود 

اونی که زیاد هست ازعمد درسش نکردن

جدید نبود ////قدیمی هستم🙂                                          
عصر سوالی کردم ج ندادید علت اینکه بانک سپه رمز فرستاده ولی خرید میکنم مینویسه تراکنش غیرمجاز چیه؟رفت ...

همون روز اول که رمز فرستاد کارت مشتری رو کشیدم ،کشید امروز بازم نمی‌کشید

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
رفتم بانک نتونست برام کاری کنه دوتا سپه داشتم اونی که ۲۰۰هزار تومان داشتم درست بود اونی که زیاد هست ...

بانکی غیر سپه برو مثه من که رفتم رفاه

مشاور رایگان بانکی.مهری عبداللهی

رفتم بانک نتونست برام کاری کنه دوتا سپه داشتم اونی که ۲۰۰هزار تومان داشتم درست بود اونی که زیاد هست ...

برای شماهم موجودیش بالا بود؟؟خب نکفتن چی میشه منم همینم

چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️‍🩹
رمز های سری دوم میگه عمل نمیکنه

همونو میگم دیگه . اتفاقا مشتری خبر نداشت رمز خودشو گفت گفتم رمز جدید دادنا .بعد اونو زدم تراکنش موفق بود ولی امروز هم یه مشتری سپه داشت میزد تراکنش کامل نشد

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی