2777
2789

وناراحت میشن؟ بقیه میگن چرا نارحتی ببین تو چه خوب بودی خواستگاریت اومدن ولی من اصلا دوست ندارم امثال اونا بیان خواستگاری من حالم بده 

خواستگار نمیاد که گریه کنیم 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دهنت سرویس

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دهنت سرویس

والا 😂🥲

این‌قدر نامزدی و جواب مثبتای فامیل رو شنیدم به این نتیجه پی بردم که فقط منم که خواستگار ندارم😂

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

من همه از دم بهترینها گل چین شده  ها بودن یعنی برات بگم معتاد مطلقه نصا ب ماهواره بگیرتااااا اونی که از ازدواج قبلیش بچه داشته ماشالا همه گلچین روزگار 🤣🫤😂

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

چجوری تحمل میکردی؟

هعیییی  چی بگم میمون دیگه ماهم به حرف زدن اینا نمی‌رسید از در خونه معلوم بود کین من که دیگه قیدش زدم ناراحت نمی‌شدم اتفاقا با داداشم بعد رفتنشون میشستیم آنقدر میخندیدیم 😂🤣

اصولا خانواده مون این مدلی که خب که چی بیخیال اومد رفت خوش اومد 🤣😂 منم عادت کردم الان یک چند وقته از اون گل های سر سبدم دیگه نمیاد 🤣😂

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

اره من سالها پیش که مجرد بودم هم غصه میخوردم هم گریه میکردم تا مدتها افسردگی میگرفتم اون افسردگیا رو هم جمع شد الان بیچارم کرد

مخصوصا وقتی میومدن نپسندیدن، الکی بهونه میگرفتن میگفتن سنش به پسرمون نمیخوره پسرمون پخته تر میخواد درصورتیکه سنمو میدونستن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋