2777
2789

عروس، جاریش دخترخالشم میشه

ازونجا که من صمیمی ترین و نزدیک ترینم به عروس کم و بیش از اتفاقات خبر دارم

حقیقتا موقعی که تو رابطه بود با داماد جاریش خیلی ناراحت بود

سر ماجرای خواستگاری کردنم ایشون به شدت مخالف بود و سعی میکرد یجوری میونه خانواده هارو بهم بزنه 

حالا اینکه چه دلیلی داشت نمیدونم

(اینم بگم عاشق شوهرشه چندسال طول کشید بهم برسن)

اینا گذشت وقتی وارد تالار شدم اول دقت نکردم یهو دیدم بلند که شد لباس پف پفی و به شدت عروس طور😂

فقط وجه تمایز رنگ سبزش بود 

و تاج و موهای شنیون و....

منو دخترداییم یخ کردیم دیدیمش

حالا من نمیگم حتما عمدا بوده یا نیت بدی داشته چون هی با خودم فکر میکنم شاااید این مسئله رو تشخیص نداده که نباید انقدر لباسش نماش زیاد باشه که چندنفر آشنای دور اول مهمونی فک کنن ایشون عروس خانمه(پرسیده بودن عروس چرا سبز پوشیده)

به هرحال خیلی تعجب آور بود

واقعا چرا

سبز بوده دیگه ول کنین چقد دنبال حرفین

دختر خاله هم بوده تازه

حقم داشته مخالفت کنه ملت از فامیل فراری ان این فامیلش بهش فامیل تر میشده هر کی باشه دوست داره دور باشه ازش فامیلش 

این همه لباس پف دار تو بازار که اصلا مخصوص عروس نیست پس اونا رو کی بپوشه؟

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبز بوده دیگه ول کنین چقد دنبال حرفیندختر خاله هم بوده تازهحقم داشته مخالفت کنه ملت تز فامیل فراری ا ...

من اگه دنبال حرف بودم تو خود عروسی مینشستم با بقیه غیبت میکردم نه اینکه سرم تو کار خودم باشه

ولی واقعا واسم تعجب داره هرچقدر سبز باشه ولی خیلی پف و برقش زیاد بود

هرچند گفتم شاید عمدی نبوده احتمال زیاد

لباس پف پفی دوست داره

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

من اگه دنبال حرف بودم تو خود عروسی مینشستم با بقیه غیبت میکردم نه اینکه سرم تو کار خودم باشهولی واقع ...

این همه لباس قشنگ پف دار تو بازار که اصلا مناسب عروس نیست خب اونا رو کی بپوشه همین خواهر مادر عروس داماد و خاله دختر خاله باید بپوشن دیگه.. حالا من میگم جاری ام بپوشه اشکال نداره ولی خب خیلیا حساسیت دارن رو جاری

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

بعضیا کلا میخوان تو چشم باشن عقده دیده شدن دارن

من کلا ساده پسندم لباس عروسم هم ماهی بود پف نداشت

جاریم ب خیال خودش هر سری تخریب میکنه منو میگه من مثل فلانی ساده نمیپوشم من باید تو چشم باشم

نه قد داره نه اندام

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس