2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت دلقک

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 37 پست
برام سوال شد ،مگه وقتی میخوای موهات رنگ کنی نظر شوهرت و نمیخوای من همیشه اول عکس نشون میدم میگم بنظر ...

نه بابا از ۱ سال قبل میگم. اونم میگه همه جوره خوشگلی میدونه اهمیت نمیدم به نظرش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا شده باشه میخای چکار کنی ؟ . قبل اینکه بخوای توهین کنی یا نگران ناراحتی اش باشی باید فکر کنی . ببین گل شما یکی می‌شنوی دوست داری ده تا جواب بدی . این برای همسرت که خرج ات رو میده و داره کار می‌کنه تا رفاه برات تامین کنه خوب نیست این رفتار . میدونی با همین حرف میتونی اعتماد به نفس اش رو تخریب کامل کنی؟ برای یک مرد هیچی بدتر از توهین توسط همسرش نیست . صبح تا شب هزارتا چرت می‌شنوه برای اینکه بتونه خرج خانه رو در بیاره و دم نمیزنه در عوض زن توی خونه باید حامی مردش باشه و بهش انرژی بده. 

خانم عزیز و خانواده دوست ، باور کن خیلی از راهکارهایی که توی نی نی سایت گفته میشه رو اگر ادامه بدی فقط متلاشی شدن زندگی هست . هرگز مسایل مهم زندگی ات رو توی نی نی سایت نذار و اگرم می‌زاری و همدردی میکنن خوبه ولی راهکارهاش رو اصلا گوش نکن و حتما از متخصص کمک بگیر