2777
2789
عنوان

یعنی سوسک از کجا اومده تو خونه😭

118 بازدید | 13 پست

تو این ده سال اولین باره سوسک میبینم 

اونم نه یکی...سه تا سوسک قرمز گنده 

سنگ توالت چاه بست داره 

پشت ماشین لباسشویی و سینک ظرفشویی و روشویی هم بسته هست چک کردم 

از کف شور آشپزخونه و حمام هم که سوسک به اون گندگی رد نمیشه

دیگه کجا رو چک کنم ؟ 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوسک کابینتی هس متاسفانه

نداریم هنوز یه هفته نیس آشپزخونه و کابینت تمیز کردم 

ده ساله تو این خونه هستم اولین باره سوسک میبینم

تو اشپزخونه هم نبود تو سالن و اتاقا دیدم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

والا من امروز اومدم توو روشوویی دست بشورم یک دفعه از کناره راه آب وسطش که حالت دایره ماننده سوسک گند ...

من نمی‌ترسم ولی چندش و کثیفه و بچه هام میترسن

من نمی‌ترسم ولی چندش و کثیفه و بچه هام میترسن

منم نمی ترسم اما از زیر دستم که داشتم میشستم یک دفعه اومد بیرون نا خوداگاه جیغ زدم  ولی خیلی چندشن واقعا

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
نداریم هنوز یه هفته نیس آشپزخونه و کابینت تمیز کردم ده ساله تو این خونه هستم اولین باره سوسک میبینم ...

من 7سال با سوسک دست و پنجه نرم کردم اخرش مجبور شدم کابینتام رو عوض کنم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

ببخشید ، پشت ماشین لباسشویی و چطوری بستین؟ ؟

برای ما باز بود گرفتم چسب ۵ سانتی زدم دور لوله رو ، ولی گاهی اوقات باز میشه و سوسک میاد،

چون از داخل لوله ، لوله تخلیه آب رد میشه، قشنگ نمیشه دورش و چسب زد

ببخشید ، پشت ماشین لباسشویی و چطوری بستین؟ ؟برای ما باز بود گرفتم چسب ۵ سانتی زدم دور لوله رو ، ولی ...

لاستیک مخصوص دورش بود از روز اول

شلنگ تخلیه که رفته داخلش کامل کیپ شده