2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اتفاقا همچین مشکلی پیش اومد

دیروز رفتم مدرسه بپرسم امکان ترمیم هست؟ 

گفتش که باید هدایت تحصیلی بیاد بعد میری پیش مشاور مدرسه اکه ببینه اون رشته ای که میخواستی نمره قبولیشو نیاوردی واست نامه میزنه که شهریور دوباره امتحان بدی تا ببینه نمره خوبی رو میاری یا نه

اکه نمرت قابل قبول بود که اکیه دیگه

غیرانتفاعی شاید بتونی بری اگه حتما تجربی میخای. ولییی اگه نمیخونی خوب فکر کن تحربی ممکنه نتونی پاس ک ...

میخونم اما پول غیرانتفایی ندارم.    به نظرت به معلم چی بگم.  

منم اتفاقا همچین مشکلی پیش اومددیروز رفتم مدرسه بپرسم امکان ترمیم هست؟ گفتش که باید هدایت تحصیلی بیا ...

واسم سخته شهریور برم مسابقات تکواندو استانی دو دوره قهرمان شدم اردو کشوری باید میرفتیم که این مشکل پیش اومد از شانس بدم 

میخونم اما پول غیرانتفایی ندارم. به نظرت به معلم چی بگم.

تنها راهش التماسه . یا اینکه التماس مدیر کن اون صحبت کنه با معلم . بگو مشکل پیش اومد و همین حرفا دیگه. راه دیگه نداره

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

البته میتونی هم بگی میخونم چند روز بعد امتحان میدم بدونین اون موقع مشکل داشتم. دو روز بخونی بری امتحان مجدد بدی. البته همینم با التماس 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

معلم خودش نمیتونه تغییر بده؟ باهاش صحبت کردم دو دل صحبت کرد

نه اصلاااا

نمره هارو ثبت کردن رفت

مگه الکیه.. گوش شماهارو باید کشید

همچین دردسری  با داداشمم دارم

حالا منه بیچاره باید بشینم کل تابستون باهاش علوم کار کنم