2777
2789
عنوان

🔴 از پیشگویی ها و آگاهی های خودم خسته شدم🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 155 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل توام

بگو ببینم من الان باردارم یا نه 😂🤣🙏

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

خب این می تونه یه موهبت باشه

اگر واقعا پیش آگاهی های درستی داری می تونی به دیگران کمک کنی

مثلا اگر حس می کنی یکی داره یه مسیر غلط رو میره به طور غیر مستقیم کمکش کنی از اون راه برگرده 

یا مثلا اگر اتفاق خوبی در انتظار فردیه یه جورایی بهش بفهمونی و خوشحالش کنی

شاید یه آدمی لب پرتگاه ناامیدیه با یه بشارت یه امید حالش خوب بشه امیدش برگرده.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

میشه یه چیزی در مورد اینده وازدواجم بگی خواهش میکنم🙏🙏 اگه فا.ل هات درست و واقعیه

دوست عزیز من ۷ سال سابقه کار دارم 

با تحقق بالا 

الانم محدود کار میکنم خیلی کم برای اطرافیان

خب بخاطر اینه که تمام حوادث مثل ورشکستگی و سیل و زلزله و .... همه توی آدم ها هست توی کره زمین هست پیشگویی نمیخواد یا کنترل شده یا به دست طبیعت اتفاق میفتن ولی بعضی فامیل که از خطا هاشون آگاه هستیم میتونیم بگیم که مثلا این با این رفتار و کردار و اعمالش فلان اتفاق واسش میفته 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عزیزم من دقیقا مثل تو هستم هرچی به دلم بزنه همون میشه و بابت این مسئله ضربه خیلی بدی خوردم چون به دلم افتاده بود یه خبری و دقیقا اون رو شنیدم ولی قبلش خیلی اذیت شدم چون میفهمیدم چیه ولی اینطوری نیست که یکی ازم بپرسه بتونم ج بدم این خودش ناخودآگاه ب دلم میوفته... من شهودم خیلی قویه

نه اقدامم هم نکردی

🤣😂😂😂

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

خب این می تونه یه موهبت باشهاگر واقعا پیش آگاهی های درستی داری می تونی به دیگران کمک کنیمثلا اگر حس ...

متشکرم از اینکه بدون قضاوت به حرفهام و درد دلم گوش کردی

همونطور که کامنتها رو خوندی، هنوزم یه عده دارن میگن فالمو بگیر!! 

ملت عجیبی هستیم... در یک ذهن و باورهای محدود و کوچیک... در حده فا ل و فالگیری... 

بله، همینکار رو میکنم... سالهاست که سعی میکنم به آدما بر حسب وجدان و انسانیت و بخاطر خشنودی خداوند کمک کنم... و شاید باورش سخت باشه که اغلب گوش نمیکنن...

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄