nikooo818 مدیر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 836 عنوان فسنجون با چی | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 23 پست سلام بچه هامهمون دارمیکم رسمی هستیم اولین باره که دارن میان برای شامنمیدونم چی اماده کنماحتمالا غذای اصلی فسنجون باشهدر کنارش دیگه چه غذایی درست کنم؟ فسنجون رو با مرغ درست میکنمژله و سالادم درست میکنم چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا. 1404/04/03 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikooo818 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 836 من خودم بلد نیستم کوبیدهکباب جوجه هم میتونی راحته اما چون فسنجون مرغه یجوریه نمیشه اینم مرغ باشه اره میگم دوتاشم مرغ نباشهبنظرتون فسنجون با قیمه و کشک بادمجون و سالاد و ژله و مخلفات خوب میشه؟ چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا.
کلیدزیرپادری عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 3954 بنظرتون فسنجون با قیمه و کشک بادمجون و سالاد و ژله و مخلفات خوب میشه؟ دوتا خورشت نزار بجای یکی از خورشتا جوجه کباب بزار یا کوبیده
sabarana عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 1678 کاسه سوپ خوری ندارمپیاله بزرگ دارم فکر نکنم مناسب سوپ باشه اصلا استفاده نکردم ازشون😂حلیم بادمجون گز ... اگه ظرفات یه ذره لبه داشته باشه که مایعات رو بگیره حلهآره خوبه قشنگ تزئین بشه خیلی به چشم میادمخلفاتم بزارزیتون ، دلستر دوغ ترشی و.... خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه.........
پنگوین0 عضویت: 1404/03/01 تعداد پست: 250 از الان خداقوت بهت میگم امیدوارم مهمونیت عالی باشه. خودت و مهمونا راضی باشین و بهتون خوش بگذره.بنظرم یه غذا با گوشت مثلا قیمه هم باشه خوب چون ممکنه بعضیا مرغ دوست نداشته باشن.
nikooo818 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 836 دوتا خورشت نزار بجای یکی از خورشتا جوجه کباب بزار یا کوبیده خودم نمیتونم درست کنم از بیرونم نمیتونم بگیرم چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا.
nikooo818 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 836 اگه ظرفات یه ذره لبه داشته باشه که مایعات رو بگیره حلهآره خوبه قشنگ تزئین بشه خیلی به چشم میادمخلفات ... لبه نداره همون پیاله ماست خوریه اما یکم بزرگتر چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا.
nikooo818 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 836 از الان خداقوت بهت میگم امیدوارم مهمونیت عالی باشه. خودت و مهمونا راضی باشین و بهتون خوش بگذره.بنظرم ... خیلی ممنونم از لطف و محبتتون⚘️ چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همهچی. بگیرین بخوابین بابا.
sabarana عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 1678 لبه نداره همون پیاله ماست خوریه اما یکم بزرگتر پس ولش کن خیلیا سوپ نمی خورن ممکنه بمونهغذای اصلی مهمه خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه.........
لیاممم عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 5539 اره میگم دوتاشم مرغ نباشهبنظرتون فسنجون با قیمه و کشک بادمجون و سالاد و ژله و مخلفات خوب میشه؟ اره اینم خوبه عالیه نوشجانتون وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...