2777
2789
عنوان

فسنجون با چی

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 23 پست
من خودم بلد نیستم کوبیدهکباب جوجه هم میتونی راحته اما چون فسنجون مرغه یجوریه نمیشه اینم مرغ باشه

اره میگم دوتاشم مرغ نباشه

بنظرتون فسنجون با قیمه و کشک بادمجون و سالاد و ژله و مخلفات خوب میشه؟

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاسه سوپ خوری ندارمپیاله بزرگ دارم فکر نکنم مناسب سوپ باشه اصلا استفاده نکردم ازشون😂حلیم بادمجون گز ...

اگه ظرفات یه ذره لبه داشته باشه که مایعات رو بگیره حله

آره خوبه قشنگ تزئین بشه خیلی به چشم میاد

مخلفاتم بزار

زیتون ، دلستر دوغ ترشی و....

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

از الان خداقوت بهت میگم امیدوارم مهمونیت عالی باشه. خودت و مهمونا راضی باشین و بهتون خوش بگذره.

بنظرم یه غذا با گوشت مثلا قیمه هم باشه خوب چون ممکنه بعضیا مرغ دوست نداشته باشن.

دوتا خورشت نزار بجای یکی از خورشتا جوجه کباب بزار یا کوبیده

خودم نمیتونم درست کنم از بیرونم نمیتونم بگیرم

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.
اگه ظرفات یه ذره لبه داشته باشه که مایعات رو بگیره حلهآره خوبه قشنگ تزئین بشه خیلی به چشم میادمخلفات ...

لبه نداره همون پیاله ماست خوریه اما یکم بزرگتر

از الان خداقوت بهت میگم امیدوارم مهمونیت عالی باشه. خودت و مهمونا راضی باشین و بهتون خوش بگذره.بنظرم ...

خیلی ممنونم از لطف و محبتتون⚘️

لبه نداره همون پیاله ماست خوریه اما یکم بزرگتر

پس ولش کن خیلیا سوپ نمی خورن ممکنه بمونه

غذای اصلی مهمه

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

اره میگم دوتاشم مرغ نباشهبنظرتون فسنجون با قیمه و کشک بادمجون و سالاد و ژله و مخلفات خوب میشه؟

اره اینم خوبه 

عالیه نوشجانتون

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...