2777
2789
عنوان

کسب و کار

63 بازدید | 10 پست

من عمده فروشم بازار صالح آباد

20 ساله دارم کار میکنم 

و تولید داشتم

کارمند بودم

دوساله فروشگاه عمده دارم

دکوری _تحریر_اسباب بازی

یه ایرادی که همکارای من دارن اینه که زیر یه عددی عمده جنس نمیدن 

ولی من فکر کردم که این کارو کنم که بقیه بتونن با کمترین مبلغ شروع به کار کنن

با کمترین سرمایه میتونید کسب و کار خودتونو شروع کنید 

پشتیبانی و مشاوره هم داریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من لیسانس گرافیک دارم و تخصص دارم تو فروش آنلاینو ترجیح دادم کار خودمو داشته باشم

هر آدمی نمیتونه چنین تصمیمی رو بگیره، باید یه بافت قوی داشته باشی و دنبال چالش و دردسر باشی که بتونی این کارو انجام بدی. 

همینکه حصار اطرافتون رو شکستید و تصمیم گرفتید واسه خودتون کار کنید واقعا عالیه. آفرین 👏 👏 

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

ممنون از شما

واکنش اطرافیان نسبت به این تصمیم شما چی بود؟

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

واقعیت من خیلی از کسایی که تخصص ندارن مشورت نمیگیرماز مشاوره اقتصادی کمک گرفتم و بررسی های خودم

قطعا کار درست همینه. منظورم اطرافیان خودتون بود مثلا پدرو مادر، خواهر و برادر یا همسر اینا. 

واکنش اونا چی بود؟

قطعا کار درست همینه. منظورم اطرافیان خودتون بود مثلا پدرو مادر، خواهر و برادر یا همسر اینا. واکنش او ...

جدا شدم و با دخترام زندگی میکنم و دخترام کوچیکن

پدر و مادرمم دخالتی نمیکنن 

و مجبورم که تنهایی تصمیم بگیرم

جدا شدم و با دخترام زندگی میکنم و دخترام کوچیکنپدر و مادرمم دخالتی نمیکنن و مجبورم که تنهایی تصمیم ب ...

سپاسگزارم از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید. واستون آرزوی بهترین ها رو دارم. 

به نظر من بهترین تصمیم زندگیتون رو گرفتید .

موفق و تندرست باشید☘️