2777
2789

خدایا گل پسرم امیرحسین وگل دخترم آوا رو برای ما حفظش کن خدا همه اونایی که نی نی دلشون میخواد رو دامنشون و سبز کنه ایشالا🧿🧿❤️❤️

توروخدا خیلی نگرانم اگه میشه جواب بدین

خدایا گل پسرم امیرحسین وگل دخترم آوا رو برای ما حفظش کن خدا همه اونایی که نی نی دلشون میخواد رو دامنشون و سبز کنه ایشالا🧿🧿❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی خوبه نگران نباش

مرسی اونی که بغلش ستاره زده میدونید چیه؟

مرسی اونی که بغلش ستاره زده میدونید چیه؟

اون ستاره که تو نموداره رو می گی اون عدد nt رو روی نمودار نشون داده مال شما خوبه عدد nt ضخامت پشت گردنه که تو سونو اندازه گیری کردن ستاره دیگه ای من نمی بینم

اون ستاره که تو نموداره رو می گی اون عدد nt رو روی نمودار نشون داده مال شما خوبه عدد nt ضخامت پشت گر ...

ممنونم من Anti tpoستاره زده 2.3 اون چیه

ممنونم من Anti tpoستاره زده 2.3 اون چیه

نگران نباش ستاره زده که نشون بده چندبار تست شده و عددش دقیقه! Anti tpo نشان دهنده مشکل کم کاریه تیروئیده! که خداروشکر برای شما عددش ناچیزه. یعنی مشکل خودایمنی تیروئید نداری.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
نگران نباش ستاره زده که نشون بده چندبار تست شده و عددش دقیقه! Anti tpo نشان دهنده مشکل کم کاریه تیرو ...

ممنون مرسی