2777
2789
عنوان

ناراحتم

261 بازدید | 37 پست

۳۰ هفته باردارم از اول همه میگفتن ای کاش بچه دختر بشه هی دختر بشه بعد که فهمیدن پسره هیچکی خوشحالی نکرد با اینکه بچه من بچه اول هست و از هر دو طرف نوه اول خلاصه تا الان هی میگن حیف شد ای کاش دختر میشد امروز یکی از دوستامو بیرون دیدم ازم پرسید بچه ات چیه گفتم پسر گفت ایش بدم میاد از پسر دلت میاد دختر واقعا دیگه دارم افسردگی میگیرم هی جلوی اینو اون میگم نه من دختر دوست ندارم اما واقعا با این حرفا دارم کم میارم بارداریم که ناخواسته بود از کارمم که دارم میوفتم بچه ام که پسر شده همه هم که هی دختر دختر میکنن اقا پس کجان اونایی که میگن چه فرقی میکنه بچه سالم باشه چرا سر من رسید همه جنسیت براشون مهم شد برای شما هم این اتفاق پیش امده چیکار کردین چه برخوردی داشتین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه نده کسی حرف بیخود بزنه یعنی چی دوستت گفته ایش 😐😐

وای اصلا من یهویی موندم چی بگم بهش انگار دسته منه جنسیت خیلی ناراحت شدم رفته بودم بیرون برای بچه لباس بخرم اینطوری که بهم گفت از کج کوله برگشتم خونه 

خدایا عدالتت کجا رفت اخه 😡😡😡 بعد میگن خدا عدالت داره😡😡 اخه نگا مردم واسه چه چیزا نارااااحتن😡 ...

وقتی هی هرکی میره میاد به ادم به جای تبریک این حرفو میزنه خوب اگه واقعا اون جنسیتم دوست داشته باشی بازم یه جوری میشی 

وای اصلا من یهویی موندم چی بگم بهش انگار دسته منه جنسیت خیلی ناراحت شدم رفته بودم بیرون برای بچه لبا ...

بی خیال حرف مردم برو بادل خوش برای گل پسرت خرید کن فکر میکنم باردار هستی حساس تر هم شدی 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

منم‌ وقتی بچم دختر شد دوستام‌و حتی غریبه ها میپرسیدن بچت چیه میگفتم‌ دختر بعد با یه حالت تاسف میگفتن عیب نداره 

دختر پسر فرقی نداره مهم اینه سالم باشه

حتی بعضی ها هم‌ میگفتن ناراحت‌‌ نشیا

حالا من‌خیلی هم خوشحال بودم ولی با این حرفا خیلی دلم شکست

خدایا مرسی        

الان خیلیا میخوان جای تو باشن

بی دغدغه و ناخواسته باردار شن

بچشون سالم باشه

بخاطر اینکه یه گل پسر تو دلته داری افسردگی میگیری؟😡

وقتی تکون خورد روت میشه بهش بگی فندقم چرا پسر شدی؟؟؟

نزن این حرفا رو به بقیه چه؟مهم خودتی

اگه میشه برای حاجت دلم صلوات بفرست :))))