2777
2789
عنوان

کیا سن بالا اولین بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 82 پست

من چند ماه پیش رفته بودم دکتر زنان مطبش در حد انفجار پر از خانمای سن بالای باردار بود گویا این دکتر متخصص نازایی بوده من برا چکاپ رفته بودم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا ربطی به سن نداره من خواهرشوهرم توی ۴۵ سالگی با آی وی اف اولین بچش رو آورد دخترش هم سالم و خیلی هم شیرین،شما هم حتما پیگیر باش و اگه شرایطش رو داری بعد یک سال نتیجه نگرفتی آی وی اف کن ولی حتما از همین الان برو زیر نظر متخصص نازایی

عزیزم اصلا نگران نباش الان دیگه دوره عوض شده اکثریت دارن بالای ۳۵ سال بچه میارن من خودم ۳۶ سالگی دخترم رو آوردم انقدر دق میخوردم میگفتم دیره اما خانه بهداشت محل یه گروه برامون زد اونجا با ۵۰ نفر چت میکردیم اکثریت بالای ۳۵ بودن همسن و سال خودم و کلی امیدوار شدم 

سلام

طب سنتی اگر نرفتید حتما برید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

دوست خواهرم ۴۵سالگی باردار شد 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
چرا گفتن، ۳۶ که سن زیادی نیست. من ۳۹ سالمه دارم فکر میکنم ببینم بچه بعدی رو بیارم یا نه

گلم اگه میخوای بیا ی لطفاً زودتر بیار من همیشه میگفتم بچه سومم رو ۳۵ بیارم ولی دیگه حوصله نداشتم کلا بیخیالش شدم ولی الان ۴۰سالمه و سومی رو با قرص اورژانسی باردارم 

گلم اگه میخوای بیا ی لطفاً زودتر بیار من همیشه میگفتم بچه سومم رو ۳۵ بیارم ولی دیگه حوصله نداشتم کلا ...

منم دیگه واقعا حوصله ندارم. ولی اگه منم ناخواسته بشم خیلی خوشحال میشم. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن