2777
2789
عنوان

بنظرتون من درونگرام یا برونگرا

130 بازدید | 24 پست

تشخیصش برام سخته مثلا تو محیط کار با یکی از همکارام خیلی راحتم اغلب دوس دارم کارامو تنها انجام بدم تا جمعی وقتی درحال انجام کاریم دوس دارم حواسم به کارم باشه تا بقیه تو خونه اغلب تو اتاقمم تا پیش خونواده ام تو جمع فامیل هم تو اتاقی میرم حتی سر سفره دسته جمعی غذا نمی‌خورم دوستی ندارم زیاد بیرون نمیرم مگر با مامانم یا بابام ولی تو محیط کار مثلا تنهایی خودم کارامو انجام میدم استرسم میگیرم اغلب همه فکر میکنن ریلکسم ولی خوب حرف میزنم 

ببخشید ولی شما افسرده اید البته مراحل اولیه اش

درون گرا بودن اسمش اشتباه بین جامعه در رفته

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از جمع انرژی دریافت میکنی یا تنهایی؟

کدوم بیشتر؟

چون هرکدوم درصد دارن اونی که درصدش بیشتره مشخص میکنه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

درونگرای مطلق.

حتی دیگه زیادی گوشه گیری

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ببخشید ولی شما افسرده اید البته مراحل اولیه اشدرون گرا بودن اسمش اشتباه بین جامعه در رفته

اصلا اینطور نیست کسایی که درونگرایی در اونها بیشتره صرفا از تنهایی لذت میبرن جامعه گریز و انسان گریز هم نیستن 

اگه دوستای کمی داری با هرکسی حال نمیکنی خود واقعیت تو فقط برای نزدیکات نشون میدی تو یه جمعی وارد شدی زود با همه نمیجوشی خونه موندن به بیرون رفتن ترجیح میدی تبریک میگم شما یک عدد درونگرایی

ببخشید ولی شما افسرده اید البته مراحل اولیه اشدرون گرا بودن اسمش اشتباه بین جامعه در رفته

نه عزیزم من با هرکسی ارتباط نمیگیرم مثلا به هرکسی رفیق نمیگم با اجتماع کمی صمیمی هستم ولی تو جامعه حضور فعالی دارم شخصیتم اینجوریه به خاطر تجربیاتم 

از جمع انرژی دریافت میکنی یا تنهایی؟کدوم بیشتر؟چون هرکدوم درصد دارن اونی که درصدش بیشتره مشخص میکنه

تو جمع میرم بیشتر یه گوشه جدا میشینم زیاد با هرجمعی کانکت نمیشم ولی با بچه های کوچیک ارتباط میگیرم چون اونا دلشون پاکه

اصلا اینطور نیست کسایی که درونگرایی در اونها بیشتره صرفا از تنهایی لذت میبرن جامعه گریز و انسان گریز ...

نه اتفاقا من خیلی هم گاهی اوقات حرف میزنم میگم ارتباطات حضوری برام با ارزش تره ولی معتقدم تنهایی ما آدمها حریم مقدسیه هرکسی نباید بیاد گند بزنه بهش