2777
2789
عنوان

چیکار کنیم قرضمون رو بده

232 بازدید | 24 پست

نامزدم ۵۰ میلیون پول پیش پدرش داشت پدرشم میره بدون اجازه نامزدم پولارو به عنوان قرض میده دست پسرش برادر ناتنی نامزدم  بعد الان نزدیک ۸ ماه گذشته و هرچی نامزدم بهش میگه پس کی پول منو میدی همش میگه ماه بعد و هفته ی دیگه و همش نامزدم باید التماس پدرش بکنه تا بلکه یه زنگی بزنه به پسرش اولش قرار بود خود پدرش بگه من میدم به شما تا اون به من بده ولی بازم الکی گفت

الانم هفته ی پیش گفت که آخر هفته میدم بهتون الان نامزدم بهش گفت پس چیشد میگه هروقت شرکت بهم پول داد اونوقت 

اینم بگم این پول رو قرار بود ما بدیم جا یچیز مهم یعنی نامزدم بده به من و خرج یچیز خیلی مهم برا یه کاری بکنیم و من الان ۸ ماه معطل شدمه دیگه خسته شدم دیگه اعصابم خورد شده نمیدونم راهش چیه دیگه روانی شدمه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1_هر روز زنگ بزنه به پدرش و پول رو بخواد 

کسی که پول رو بده پدرش هست نه برادرش 

2_ببین میتونه از پدرش چک بگیره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
1_هر روز زنگ بزنه به پدرش و پول رو بخواد کسی که پول رو بده پدرش هست نه برادرش 2_ببین میتونه از پدرش ...

زنگ میزنه اوناهم میگن به اون گفتیم میگه بعدا میدم 

عزیزم بازم بگین اگر گفت هفته بعد بگین برا ده روز بعد چک بده یا گفت ماه مبعد بگو برا چهل روز دیگه چک ...

والا نامزدم خیلی درگیره اصلا بزور حتی وقت میکنه زنگ بزنه هرچیم من بهش میگم بحث بالا میگیره میگه من چیکار کنم مگه من دادم

قیدشو بزن

دقیقا والا با این اوضاع وقتی نامزدم همش میگه به من چه‌مگه من دادم وقتی نمیده چیکار باید بکنم مشخصه دیگه وقتیم نزدیک ۹ ماه مارو مسخره کرده همینه دیگه 

زنگ میزنه اوناهم میگن به اون گفتیم میگه بعدا میدم

بعدا رو قبول نکنه 

فشار بیاره که مادرش طلا یا وسیله بفروشه قرض رو بدن

دیگه ندادن بیخیال بشین 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بعدا رو قبول نکنه فشار بیاره که مادرش طلا یا وسیله بفروشه قرض رو بدندیگه ندادن بیخیال بشین

اصلا زن برادر نامزدم خانوادش بشدت پولدار هستن و همیشه ماهانه کم کم ۲۰ میلیون پول تو جیبی به دخترشون میدن ازون طرف من میگم فشار به زنش بیارید مگه چه اشکالی داره زنگ به زنش بزنید ولی وقتی هیشکی براش مهم نیست فقط کار من نزدیک ۹ ماه عقب افتاده دیگه واقعا حتی دل ندارم با نامزدمم صحبت بکنم با این اوضاع

باباش،چه نفهمه حالیش نمیشه نباید بی اجازه همچین کاری کنه؟؟ به باباش بیشتر فشار بیارید

نفهمه ولی وقتی نامزدم نفهم تره همین میشه پارسال این پولا ۱۰۰ بودن گفتم بگیر ازشون بگیر ازشون انقدر نگرفت تا یکم یکم خرج شد الانم شد ۵۰ اینم ازین

خب فشار میاریم اولش میگه خودم میدم بعدا اینم میبینم الکی گفته

اصلا زن برادر نامزدم خانوادش بشدت پولدار هستن و همیشه ماهانه کم کم ۲۰ میلیون پول تو جیبی به دخترشون ...

خودت زنگ بزن

۹ماه پیش با پولت میتونستی چن گرم طلا برداری

الان‌چی 

با احترام بهش بگو شوهرت ۸ماهه ما رو مسخره میکنه ما هم اوضاعمون اینه مدرشوهر نفهمم اینکارو کرد بدون اطلاع