2777
2789
عنوان

پشت کنکور

94 بازدید | 12 پست

بنظرتون ارزش داره ادم یکسال پشت کنکور بمونه؟

من همش حس میکنم یکسال از عمرم تلف میشه و حتی اگه بهترین جا هم قبول بشم باز همه ازم کوچیکترن و...

نیش و کنایه های بقیه رو چکار کنم و از نظر روحی روانی چطور هضمش کنم

همش میگم این چه افکاریه بحث زندگی ایندمه ولی باز درگیر میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای پشت کنکور بمونی 

اول از همه باید ببینی که میتونی تموم اون حرفایی که قراره در مدت این یکسال بهت زده بشه رو تحمل کنی و بیخیال شی ازش و فقط بگذری

دوم اینکه ببین با خودت کاملا صادق باش و ببین میتونی یکسال تمام تلاش کنی و از یسری چیزا بزنی برای هدفت و استمرار داشته باشی 

سوم اینکه ببین برای رسیدن به هدفت چقدر میتونی از خودت بزنی 

و اگر خواستی پشت بمونی از همین الان شروع میکنی و تمومم اشتباهاتی که امسال انجام دادی و باعث شد تو تصمیم بگیری پشت کنکور بمونی و کنار بزاری

و در آخر من خودم سال اول قبول شدم ولی نصف همکلاسیام یه سال پشت بودن و بعضیا حتی دو سه سال و بیشتر ...

سلام عزیز من خودم پشت کنکور بودم امسالو اگه میخونی بمون من نخوندم الان مجبورم سال دوم هم بمونم دیگه واقعا دارم عذاب میکشم

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من سهمیه تاپیک امروزم پر شده میشه به جای من تاپیک بزنی بپرسی چقد برا کنکور هزینه کردن بقیه ممنون میشم این تاپیک بزنی 

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

انشالله که خوب پیش بره و موفق باشی🥲

مرسی گلم