2777
2789
نه شما رفتار بدی نکردید اگه حساسیتی از طرف خانوادت بوده ختما نگران ایندت بودن چون برات کلی زحمت کشید ...

ممنونم ازتون...

یعنی واقعا من مقصر نبودم؟ 

به هرکی میگم میگه این رفتاراش تو زندگی قابل تحمل نیست و خیلی بدتر هم میشه .

حس میکنم عصبی هم بود .

ولی نمیدونم چرا حرفاش و قول و قراراش یادم میفته و ناراحت میشم کلی از خودش تعریف کرد

ممنونم ازتون...یعنی واقعا من مقصر نبودم؟ به هرکی میگم میگه این رفتاراش تو زندگی قابل تحمل نیست و خیل ...

خواهش میکنم کاری نکردم❤️

یه شخصی میگفت قبل از ازدواج همچی رو جدی بگیرید چون بعد ازدواج همون مشکلات و اختلاف نظر های کوچیک نه تنها خل نمیشن بلکه چندین برابر میشن

با توجه به گفته های شما طرف مقابلتون یه ادم دروغ گو و عقده ای بود که عقده‌ی مالی و جایگاه اجتمائی داشت و خب صد درصد توی رابطه اعتماد به نفس و عزت نفس شما رو تخریب میکرد

و اگه بخاطر مشکلات کوچیک و چیزی که حتی به چشم نمیاد به شما گیر داده و رفته باید خدارو شکر کنید که همون اول تموم شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم کاری نکردم❤️یه شخصی میگفت قبل از ازدواج همچی رو جدی بگیرید چون بعد ازدواج همون مشکلات و ...

واقعا ممنونم ازتون ..... خیلی خیلی اروم شدم بااین حرفتون .

نمیدونین چه کمک بزرگی کردین بع من

امیدوارم این حرفتون یادم بمونه ... 

و اینکه این ادم دوبار همین حرفشو تکرار کردکه ازما بالاتره بااینکه واقعا بالاتر نبود 

و اینکع من حس میکردم خیلی ادم باشخصیتیه 'چون واقعا تو اجتماع با اداب اجتماعی رفتار میکزد و خیلی تشکر میکردو بااحترام رفتار میکرد ... ولی به همه گیر میداد ...

واقعا ممنونم ازتون ..... خیلی خیلی اروم شدم بااین حرفتون .نمیدونین چه کمک بزرگی کردین بع منامیدوارم ...

عزیزید

همین که تونستم کمک کنم حاله خودم خوب شد براتون آرزوی بهترین ها و شریک زندگی عالی دارم

عزیزید همین که تونستم کمک کنم حاله خودم خوب شد براتون آرزوی بهترین ها و شریک زندگی عالی دارم

ممنونم ازتون ...🙏🌸

منم بهترین هارو از خدا براتون میخوام 

و لطفا دعام کنین این روزها که کامل از ذهن و قلبم پاک بشه این ادم و ارومشم کامل

تاحالا شده حس کنی دیگه ازین ادم بهتر وجود نداره؟ و دیگه نمیاد ؟ من اون حس و دارم و خیلی ناراحتم

بله درکت میکنم منم عزیزمو ازدست دادم اما خب وقتی زنده ای مجبوری ادامه بدی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بله درکت میکنم منم عزیزمو ازدست دادم اما خب وقتی زنده ای مجبوری ادامه بدی

نمیدونم ... ارومم یکم . اما همش حس میکنم اشتباه کردیم و یه ادم خوب از دست دادم

نمیدونم ... ارومم یکم . اما همش حس میکنم اشتباه کردیم و یه ادم خوب از دست دادم

نگاهتو به اینده کن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔